Tuesday , January 19 2021
Home / Ethereum / Vitalik noemt XRP shitcoin na beschuldiging van Chinese controle op Bitcoin en Ethereum – BTC Nieuws

Vitalik noemt XRP shitcoin na beschuldiging van Chinese controle op Bitcoin en Ethereum – BTC Nieuws

Het is weer tijd voor een relletje. In de linkerhoek Vitalik Buterin, de grote man bij Ethereum en in de rechterhoek, Brad Garlinghouse van Ripple. Er is een rechtszaak gaande tegen Ripple, en Garlinghouse heeft in zijn verdediging opgenomen dat Bitcoin en Ethereum door China worden gecontroleerd.

Gekkigheid

Vitalik Buterin zegt dat Ripple ‘naar nieuwe niveaus van gekheid zinkt’ nadat het bedrijf beweerde dat Bitcoin en Ethereum door China gecontroleerde valuta’s zijn. Op Twitter linkt Buterin naar een doc op de web site van Ripple waarin wordt gewaarschuwd dat innovatie volledig aan China zal worden overgedragen als wordt vastgesteld dat XRP een safety is. De normaal altijd rustige Buterin noemde XRP zelfs een shitcoin.

Bitcoin en Ethereum worden door China gecontroleerd

Buterin valt vooral over de volgende passages, te vinden in de uitgeschreven verdediging (PDF) van Ripple tegen de SEC.

In de eerste staat dat XRP een beter alternatief is dan Bitcoin. XRP meet zich met Ethereum en Bitcoin qua marketcap, twee munten die volgens de SEC geen securities zijn. Maar waarschijnlijk om op een Amerikaans patriottisch gevoel (of zo) te spelen, noemt Ripple beide munten door China gecontroleerd.

XRPL voorkomt centralisatie, of zo

Het tweede deel waar Buterin om moet lachen, is:

Hoewel de argumentatie iets anders is, probeert Ripple in te spelen op hetzelfde sentiment: China is slecht. Ripple zegt dat Bitcoin en Ethereum onderworpen zijn aan de meeste stemmen gelden. Hierdoor zijn Bitcoin en Ethereum gevoelig voor Chinese controle. De ledger van XRP (XRPL) daarentegen, voorkomt deze centralisatie. Snap je het nog? Deze reactie vat de kromme argumentatie goed samen:

De markt lijkt voorlopig ook het vertrouwen in Ripple kwijt te zijn. XRP, de munt van Ripple ( die volgens Ripple niet van Ripple is) is vandaag weer met 24% gedaald. Volg de koers van Ripple hier.

About Tom Greenly

Check Also

Ethereum Rival NEAR Protocol Rallies 106% As DeFi Gains More Presence

Sensible contracts facilitator and blockchain platform NEAR Protocol has gained 106% within the final month. …

ETH holds steadfast above $1,200 ahead of upswing to $1,400

Ether is secure above $1,200 as patrons prepare for the utmost upswing to $1,400. The …