Wednesday , January 20 2021
Home / Ethereum / Beste Ethereum Wallet | Cryptoclan.nl – CryptoClan

Beste Ethereum Wallet | Cryptoclan.nl – CryptoClan

In dit artikel gaan we de zeven beste etherische portemonnees bekijken [Bijgewerkte lijst].

In deze lijst hebben we te maken met een combine van , desktop-, mobiele en papieren portemonnees. Als u een meer diepgaande uitleg wilt over deze verschillende soorten portemonnees, bekijk dan de gids hier.

Ethereum is een van de meest kritische projecten in de cryptospace. Vitalik Buterin’s geesteskind creëert een gedecentraliseerd web, waarin ontwikkelaars van over de hele wereld hun dApps kunnen ontwikkelen. Om dit platform van stroom te voorzien voorziet Ethereum zichzelf van brandstof door gebruik te maken van de inheemse Ether (ETH) tokens.

Ether, zoals Bitcoin en alle andere cryptocurrencies, gebruikt personal en publieke sleutels voor transacties in plaats van een bankrekening. Het apparaat/software program dat deze beide sleutels opslaat en u in staat stelt om Ether te verzenden en te ontvangen, wordt een Ether-portemonnee genoemd.

Twee betrouwbare exchanges zijn Bitvavo en Binance, hier kan er snel en makkelijk bitcoin gekocht worden.

7 van de beste ether portemonnees

#1 Grootboek Nano S

Grootboek Nano S is een veelgebruikte portemonnee ontwikkeld door het Franse bedrijf Ledger. Een portemonnee is een soort van cryptocurrency portemonnee waar u uw prive-sleutels kunt opslaan in een beveiligde fysieke apparaat. De kern van de innovatie van Ledger ligt in een aside besturingssysteem genaamd BOLOS, dat ze integreren tot een beveiligde chip voor hun portemonnee.

De cryptocurrency winkels in de portemonnee worden offline opgeslagen, zodat ze niet kunnen worden gehackt. Als je niet zo goed op de hoogte bent van de codering en technische particulars, is de portemonnee een geweldige manier om het merendeel van je cryptografieën op te slaan.

Qua is de Ledger Wallet Nano een compact USB-apparaat op foundation van een smartcard. Het is ongeveer zo groot als een kleine flash drive, met een afmeting van 39 x 13 x 4mm (1.53 x zero.51 x zero.16in) en een gewicht van slechts 5.9g.

Grootboek Nano S-pakket

Grootboek Nano S wordt geleverd in een nette kleine verpakking die het volgende bevat:

 • Grootboek Nano S
 • 1 micro-USB-kabel
 • Koord voor het dragen van het apparaat rond de nek
 • Een sleutelhanger en een sleutelhanger
 • Restoration sheet voor het opschrijven van het seed key phrase.
 • Activeren van grootboek Nano S

Om de Nano S te activeren, moet u deze by way of de USB-kabel op de laptop aansluiten. Wanneer u de optie kiest om een nieuwe portemonnee aan te maken, moet u de PIN-code bevestigen. U moet de PIN-code onthouden omdat u deze elke keer dat u uw Nano S aansluit moet onthouden.

Als u de verpakking had geopend, vond u een papiertje dat er zo uitzag:

Beste Portemonnee: Grootboek Nano S Wachtwoordblad
Deze 24 woorden zullen uw persoonlijke sleutel zijn. U zult uw woorden moeten opschrijven in dezelfde volgorde als waarin ze aan u zijn gegeven. In het geval dat u ooit uw speld vergeet, om uw portemonnee terug te krijgen, zullen ze u vragen stellen zoals:

“Vul het 17e woord in je herstelformulier in.”

Grootboek Nano S Ondersteunde Munten

Volgens de web site van het grootboek ondersteunt de Nano S van nature 1184 munten. Deze omvatten de meeste van de belangrijkste munten zoals:

Grootboek Nano S Voor- en nadelen

Voordelen

 • De opzet is vrij eenvoudig en ongecompliceerd.
 • Grootboek Nano S is in staat om apps van derden te draaien en momenteel zijn er, volgens de web site, 18 installeerbare apps.
 • Grootboek Nano S ondersteunt een grote verscheidenheid aan munten.
 • Integreert met een groot aantal software program portemonnees.
 • Het is een zeer betaalbare portemonnee ($59), wat een zeer hoogwaardig voorstel oplevert.
 • Het hele herstelproces kan alleen worden gedaan vanaf het apparaat, zonder dat het zelfs maar op een laptop hoeft te worden aangesloten.
 • Eigenschappen Grootboeken veilige chiptechnologie.
 • Vrij onopvallend, omdat het lijkt op een eenvoudige pen-aandrijving. Plus, het is vrij licht, dus kan gemakkelijk worden rondgedragen.

Nadelen

 • Geen open-supply .
 • Het herstelblad kan worden gestolen of gerepliceerd als er niet genoeg zorg aan wordt besteed.

#2 Trezor One

Beste Portemonnees: Trezor
Trezor was de eerste legitieme en veilige Bitcoin- portemonnee. De portemonnee werd gebouwd door SatoshiLabs en was echt baanbrekend, in elke zin van het woord. Hij ziet er niet zo onopvallend uit als Ledger, omdat hij eruitziet als een kleine rekenmachine met een OLED-scherm. Je kunt de Trezor-portemonnee gebruiken met Android-toestellen en met apps zoals Trezor Wallet, Mycelium en Multibit HD. Trezor bouwt een geïsoleerde omgeving voor het offline ondertekenen van transacties. Trezor minimaliseert het risico van personal key discovery, zelfs als de PC is geïnfecteerd door malware.

Elke Trezor-portemonnee heeft een pincode die nooit uw portemonnee verlaat. Deze eenvoudige functie zorgt ervoor dat zelfs als de laptop die de portemonnee gebruikt wordt gecompromitteerd, uw PIN-code niet gestolen wordt. Het PIN-systeem in Trezor heeft ook een ingebouwd systeem dat elke brute-power-poging voorkomt. Na elke verkeerde gok wordt de wachttijd tussen de gokjes verhoogd met een kracht van twee. Het maken van 30 gissingen kost evenveel 17 jaar.

De hele portemonnee wordt ondersteund door de 24 woorden die bij de installatie worden gegenereerd. De originele 24 woorden worden gegenereerd met behulp van RNG (Random Quantity Generator) van het apparaat en de laptop. Het zaad wordt offline gegenereerd en weergegeven op het scherm van de portemonnee, wat ervoor zorgt dat het zaad nooit op een apparaat met internetverbinding staat. Als u ooit uw Trezor-portemonnee verliest, dan kunt u deze eenvoudigweg terugkrijgen met het 24-woord-zaad en de passphrase.

Werken met Trezor

Dus, na het aansluiten op de door u gekozen interface, zult u dit merken in uw laptop computer:

U moet de pincode invoeren die elke keer willekeurig door uw portemonnee wordt gegenereerd en op deze manier op het scherm van uw portemonnee wordt weergegeven:
Het nummer zal willekeurig worden gegenereerd voor elke afzonderlijke transactie. Dit geeft een further laag van veiligheid aan uw cryptokaart. In het geval dat u een of andere keylogger in uw laptop heeft die uw activiteiten voor kwaadaardige doeleinden opneemt, zullen ze geen toegang tot uw portemonnee kunnen krijgen omdat de pin steeds zal veranderen.

Nadat u uw pincode hebt ingevoerd, zult u uw passphrase moeten invoeren die u en alleen u bekend is. Als u klaar bent, krijgt u volledige toegang tot uw portemonnee en kunt u geld sturen/ontvangen wanneer u maar wilt. Als u iemand geld stuurt, zal uw Trezor om uw bevestiging vragen door dit bericht op het scherm te tonen:
U kunt de transactie annuleren of weigeren.

Door Trezor ondersteunde munten

Volgens de web site van Trezor ondersteunen ze 1064 munten. Deze omvatten het volgende:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Rimpeling (alleen mannequin T)
 • Bitcoin-money
 • Litecoin
 • Tether
 • Stellaire
 • Sprint
 • Etherische Klassieker

Voor- en nadelen van Trezor

Professionals:

 • Uiterst eenvoudig in gebruik.
 • Zeer gestroomlijnd ontwerp.
 • Kan op alle apparaten worden gebruikt, mits de platforms compatibel zijn (Home windows, Mac OS X of Linux).
 • Nooit uw prive-sleutel blootleggen.
 • Willekeurig gegenereerde pincode houdt het apparaat veilig en beveiligd.
 • Kosten $75.
 • Trezor One ondersteunt geen Ripple (XRP), Cardano (ADA), Monero (XMR) en Tezos (XTZ).
 • Niet zo onopvallend als Ledger Nano.

#three Guarda Wallet

Guarda portemonnee bestaat al bijna drie jaar – de opslag van cryptocurrency die begon als open-supply single-forex portemonnee in de tijd van de marktbehoeften is nu veranderd in een bloeiend ecosysteem van producten en crypto managementdiensten. Vele nieuwigheden zijn geïmplementeerd in deze tijden van productiviteit, maar het hoofdidee is als altijd schoon gehouden – het crew streeft ernaar een handige, volledig gedecentraliseerde en veelzijdige crypto portemonnee te maken die geschikt is voor zowel rookies als gevorderde gebruikers.

Op dit second ondersteunt de portemonnee meer dan 45 grote blockchains (samen met hun penningen), inclusief de portemonnees die meestal niet te vinden zijn in multi-asset-portemonnees – het beste voorbeeld is Monero XMR dat wordt ondersteund op de webversie. Hoewel het soms een uitdaging is om de taken te vervullen die de markt zelf en de crypto-group hebben, doet Guarda zijn greatest om zowel gebruiksvriendelijk te blijven als om de beste oplossingen te implementeren om de portemonnee te laten opvallen.

Mogelijk is het meest opvallende onderdeel van Guarda, naast het ondersteunen van de meeste belongings uit de huidige portemonnee, de ingebouwde functies. De portemonnees die op Internet, Desktop, Mobiel (iOS en Android) en Chrome Extension worden gepresenteerd hebben allemaal een manier om gemakkelijk cryptocurrency te wisselen, aan boord te kopen, valutaspecifieke functies te gebruiken (staking, delegatie, Bandbreedtepunten voor TRON, Afgeschermde transacties voor Zcash, airdrops en meer), Multisignature portemonnees aan te maken en gedetailleerde transactie-instellingen te beheren in het tabblad Geavanceerd. Internet- en Desktop versies zijn ook geschikt voor het aansluiten van een grootboek portemonnee en het gebruik van Guarda’s interface voor het beheer van de activa die in gekoelde opslag worden bewaard.

Voordelen

 • Groot aantal ondersteunde cryptocurrencies. Bijna iedereen vindt de door hen gekozen cryptocurrencies ondersteund door Guarda Wallet.
 • Breed scala aan functies. In-pockets aankopen en swaps, een muntgenerator, de Chrome extensie en staking ondersteuning voor sommige munten maken Guarda veel nuttiger dan de gemiddelde portemonnee.
 • Free of charge. Guarda is free of charge te gebruiken.
 • Telefoon, bureaublad en internet portemonnee. Guarda Portemonnee is beschikbaar voor alle apparaten.
 • Verchroomde extensie. U heeft toegang tot de wereld van de dappere portemonnee vanuit uw Guarda portemonnee.
 • Klantenservice. In tegenstelling tot veel andere portemonnees, heeft Guarda naast een behulpzame group ook daadwerkelijke klantenondersteuning.
 • Niet-bewaarder. Alleen u heeft uw eigen privé-sleutels.

Nadelen

 • Aankoop- en omwisselingskosten voor in de portemonnee. Het zal meestal kosteneffectiever zijn, maar minder handig, om cryptocurrency uitwisselingen te gebruiken in plaats van het kopen en ruilen rechtstreeks uit uw portemonnee.
 • Gedeeltelijk gesloten bron: Een zekere mate van vertrouwen kan nog steeds nodig zijn bij het gebruik van Guarda Wallet.

#four Metamasker

Metamask geeft hun gebruikers een software program waarmee ze niet alleen Ether en andere ERC-20 belongings kunnen bedienen, maar ook interactie kunnen hebben met Ethereum Dapps. Het beste is dat ze dat in hun browser kunnen doen. Metamask kan eenvoudig worden geïnstalleerd als een Google Chrome extensie of Firefox add-on. De installatie is relatief eenvoudig te doen.

Als je de app hebt geïnstalleerd, heb je een Ethereum-portemonnee ingebouwd in je browser, waarin ook alle ERC-20 tokens kunnen worden opgeslagen. Voor ontwikkelaars kan Metamask communiceren met verschillende Ethereum testnetwerken, zodat het een handig hulpmiddel kan zijn.

Metamask en Abstractie

Een van de belangrijkste factoren in de toekomstige mainstream adoptie van decentrale toepassingen is abstractie. Wat is abstractie dan? Laten we een voorbeeld nemen.

Wanneer u een auto wilt gebruiken, draait u gewoon de sleutel in het contact en begin u de motor goed op? U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe de brandstof wordt ontstoken en hoe de motor wordt gestart. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over hoe de motor reageert op de relaxation van de onderdelen van de auto om hem te laten draaien. Het enige waar je je zorgen over hoeft te maken is dat als je eenmaal de sleutel draait, de auto “aan” gaat.

Als het gaat om Ethereum en decentrale toepassingen, moet het gebruik ervan internet zo eenvoudig zijn als het draaien van de sleutel. Als ze gecompliceerd zijn om te gebruiken, dan zal het reguliere publiek ze gewoon mijden. Het metamasker speelt hierbij een belangrijke rol door het bieden van abstractie en het verlagen van de barrière naar binnen op de volgende manieren:

 • Iedereen die de Metamask-extensie heeft, kan rechtstreeks vanuit zijn browser toegang krijgen tot Ethereum dApps. Hierdoor worden ze automatisch geopend voor veel meer gebruikers.
 • Met behulp van Metamask hoeft u niet het volledige Ethereum-knooppunt te downloaden om het te bedienen. Dit maakt het een stuk gebruiksvriendelijker.
 • Metamask biedt gebruikers een beveiligde identiteitskluis, waarmee iedereen de identiteit van verschillende web sites kan beheren. Deze identiteiten kunnen eenvoudig worden gebruikt om blokkadetransacties te ondertekenen. Dit alles gebeurt by way of een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface.
 • Het heeft een intuïtieve UI die het mogelijk maakt om eenvoudig te schakelen tussen een testnetwerk en het hoofd-Ethereum netwerk.
 • De privé-sleutels van de gebruiker zijn gecodeerd met een wachtwoord en worden opgeslagen op hun machine, die ze op elk second kunnen exporteren.

Het opzetten van Metamask

Het opzetten van Metamask is vrij eenvoudig. Laten we de stappen doorlopen. Eerst moet je hierheen gaan en de chromen uitbreiding toevoegen.

Na het bevestigen van Metamask aan uw browser, moet u uw portemonnee maken om uw cryptocurrencies huge te houden. Klik hiervoor op het Metamask-brand in de rechterbovenhoek van de Chrome-browser. Daarna moet u een aantal algemene voorwaarden lezen en accepteren.

Daarna moet u een wachtwoord invoeren en uw portemonnee aanmaken door op “Create” te klikken. Nu zult u een set van 12 “zaadwoorden” voor uw kluis observeren. Deze woorden hebt u nodig om toegang te krijgen tot uw kluis. U klikt nu op “Seed Phrases opslaan als bestand” en kopieert het bestand “MetaMask Seed Phrases” dat naar een veilige plaats wordt gedownload.

U hebt nu uw Metamask-portemonnee ingesteld.
Terwijl u standaard in het Ethereum mainnet zit, kunt u, als u wilt experimenteren met Metamask, overschakelen op een van de testnetnetwerken. U kunt dit doen door te klikken op “Predominant Community” in de linkerhoek van het portemonnee pop-up scherm, en een van de testnetten zoals Ropsten Check Community of Kovan Check Community te selecteren.

7 van de beste etherische portemonnees – Blockgeeks
Door een van de testnetten te kiezen, kunt u “take a look at-Ether” uit een kraan kopen en opsturen en uw experimenten met de Ethereum-blokketen starten.

Metamaster voor en nadelen

Professionals:

 • Het is uiterst gebruiksvriendelijk.
 • Zeer nuttig voor ontwikkelaars die proberen om Internet three te gebruiken om te bouwen op Ethereum.
 • Het is niet nodig om een volledig knooppunt te downloaden.
 • Het is eenvoudig om meerdere portemonnees te beheren en te schakelen tussen hoofd- en testnetwerken.

Nadelen:

 • Vereist dat de gebruiker enigszins bekend is met het Ethereum netwerk.
 • Niet zo veilig als en papieren portemonnees voor de lange termijn.
 • Het kan soms een beetje traag en traag zijn.

#four Mist

Beeldkrediet: Hackernoon

Mist, is de officiële Ethereum portemonnee die is ontwikkeld door de mensen die verantwoordelijk zijn voor Ethereum zelf. Hoewel het heel logisch is om Mist te gebruiken, vooral voor slimme contractinzet, moet je één ding in gedachten houden. Het is een volledige node portemonnee, wat betekent dat je de volledige Ethereum blockchain, die >1TB is, moet downloaden.

Mist is beschikbaar voor Home windows (zowel 32- als 64-bits), Mac en Linux (32- en 64-bits).

Installeren van Mist

Het installeren van de Mist portemonnee is vrij eenvoudig. Klik hier om naar de GitHub pagina te gaan. Er is een Mist-versie beschikbaar voor Mac, Home windows en Linux. Je zult dit zien:

Installeer de portemonnee-versie die u wilt. Na de installatie ziet u dit scherm, zodra u het opent:

Klik op “Account toevoegen” om uw eigen account aan te maken. U wordt dan gevraagd om een wachtwoord in te voeren. Een paar dingen die u hier in gedachten moet houden:

 • Ten eerste, eenmaal ingesteld, zult u nooit meer in staat zijn om uw wachtwoord te wijzigen. Dus je moet een echt sterk wachtwoord instellen vanaf het start en je moet je wachtwoord altijd onthouden.
 • Ten tweede moet u uw wachtwoord als laatste bevestiging invoeren, elke keer dat u Ether wilt verzenden.
 • Mist zal uw account voor u genereren. Er wordt u nu verteld dat u enige tijd moet wachten, omdat de software program u heeft gesynchroniseerd met de Ethereum-blokketen.

Na het toevoegen van uw account kunt u op de knop “Accountsoverzicht” klikken om de accounts te bekijken die u in deze portemonnee heeft geregistreerd. Vanaf nu heeft u slechts één account dat u zojuist heeft aangemaakt en dat zal uw hoofdaccount zijn. Elk account zal ook een uniek openbaar adres hebben.

Transacties by way of Mist

Gebruik uw Rekeningenoverzicht om de rekening te kiezen waarmee u wilt handelen. Klik na het selecteren van uw rekening op de knop “verzenden”:

Mist voor en nadelen

Professional’s:

 • Dit is de officiële portemonnee gebouwd door Ethereum ontwikkelaars.
 • De portemonnee is geïntegreerd met ShapeShift.
 • De code is open-supply.
 • Gebruikers hebben volledige controle over hun privé-sleutels.
 • Zeer eenvoudig te kopen ETH met behulp van BTC of fiatvaluta.

Nadelen:

 • Vereist dat u de volledige Ethereum blockchain downloadt, aangezien het een volledige portemonnee is.
 • Ondersteunt alleen ETH- en ERC20-munten.
 • Lange laadtijden tijdens het inloggen, omdat het moet synchroniseren met de blockchain.
 • Alleen verkrijgbaar als bureauportemonnee.
 • Helemaal niet beginnersvriendelijk.

#5 Exodus

7 van de beste etherische portemonnees – Blockgeeks
Exodus is een relatief nieuwe bureauportemonnee en naast de geavanceerde functies onderscheidt deze zich van andere portemonnees door een zeer eenvoudig te gebruiken en uiterst intuïtief. Elke newbie kan een transactie voltooien of op een gemakkelijk te begrijpen stap-voor-stap manier werken. Het ondersteunt Home windows, Mac OS en Linux-platforms. Exodus heeft nu een mobiele app voor Android en iOS. Het heeft niet alle munten die er in de bureauportemonnee zitten.

Exodus portemonnee heeft een ingebouwde vormverwisseling die gebruikers in staat stelt om te handelen tussen bitcoin en altcoins in de portemonnee zelf. De bureauportemonnee toont duidelijk de munten die je in de handel gaat krijgen in zowel crypto- en fiatwaarden als de huidige spreiding van de transactie. Bovendien hebben ze niet alleen Shapeshift, maar ook meerdere uitwisselingspartners (niet alleen ShapeShift), wat betekent dat ze nu meer uitwisselbare activa kunnen aanbieden, en de mogelijkheid om bij verschillende companions in te kopen heeft het uitwisselen in Exodus sneller en veel betrouwbaarder gemaakt.

Hoewel het in eerste instantie ongeveer 40 cryptocurrencies ondersteunde, is het aantal nu gestegen tot bijna 100, waaronder de meeste grote zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ethereum Traditional, FunFair, Gnosis, Golem, OmiseGo, Qtum, enz.

Exodus-Interface

De ingebouwde omwisseling maakt het mogelijk om bepaalde munten om te zetten in andere met behulp van een vaste wisselkoers:

De munten die je kunt gebruiken om de andere te verkrijgen zijn:

 • Ethereum
 • Bitcoin
 • Bitcoin-money
 • Bitcoin SV
 • Verspillingsmunt
 • Sprint
 • EOS
 • Litecoin.
 • Neo
 • Tron
 • TrueUSD
 • USDC Munt
 • Stellaire
 • Ripple.
 • Het Exodus Dashboard laat je wat basisinformatie zien.

Je zult zien:

 • De totale waardering van de participaties in US Greenback.
 • De 24-uurswijziging in de waarde van de participaties.
 • Het hoogste saldo.
 • De leeftijd van de portefeuille, zoals in hoe lang u deze portemonnee heeft.
 • Het greatest presterende vermogen in de laatste 24 uur.
 • Het slechtst presterende vermogen in de laatste 24 uur.
 • Als u op het tabblad Portemonnee klikt, ziet u het volgende:
 • De portemonnee laat zien hoeveel van de beschikbare activa u in uw portefeuille heeft.
 • Er is ook een “Verzenden” en “Ontvangen” knop om u te helpen met cryptocurrencies.

Exodus beveiliging en andere functies

Omdat het een desktop-portemonnee is, versleutelt Exodus al uw gegevens en slaat deze op in de harde schijf van uw laptop, d.w.z. lokaal, zodat u altijd de volledige controle hebt over uw sleutels en gegevens. De portemonnee biedt een zeer eenvoudige gids wanneer u een again-up wilt maken en slaat uw sleutels niet op de server op tijdens de again-up.

Wanneer u de portemonnee moet herstellen, mailt males u een beveiligde hyperlink die beveiligd is met een 12-woordige passphrase en een Exodus-sleutel om uw portemonnee opnieuw te activeren. Deze passphrase is erg belangrijk omdat u de enige manier bent om uw portemonnee terug te krijgen voor het geval u uw wachtwoord bent vergeten. Maar als u uw passphrase verliest, dan is er geen andere manier om toegang te krijgen tot uw account.

Merk hier op dat, hoewel ze de beveiliging zeer serieus nemen, het crew nog steeds de twee-issue-authenticatie functie moet aanbieden.

Exodus vereist geen persoonlijke e-mail en slaat het daarom niet op – een geweldige functie. U kunt ervoor kiezen om een willekeurig e-mailadres te gebruiken of helemaal geen. Het heeft maar één keer een e-mail id nodig voor het versturen van de again-up hyperlink. Privateness is cruciaal voor het Exodus crew en daarom slaan ze geen persoonlijke gegevens van klanten op, zelfs niet het e-mailadres.

Exodus gebruikers hebben ook de mogelijkheid om geld te sturen naar en te ontvangen van slimme contracten. Ter informatie: de portemonnee berekent elke keer dat uw betaling wordt verwerkt een transactiebedrag, maar dit gaat volledig naar de blockchain netwerken en niet naar het Exodus crew. De portemonnee geeft altijd de voorkeur aan snelheid en betrouwbaarheid boven lagere kosten, en dus wordt de vergoeding aangepast aan de vraag in het blokketennetwerk. De portemonnee biedt niet de mogelijkheid om deze vergoeding handmatig aan te passen. Zoals voor sommige van de functies, de actual-time taartdiagram portefeuille Exodus portemonnee biedt is geweldig voor het berekenen en organiseren van uw besparing.

Exodus staat bekend om zijn uitstekende ondersteuningsteam, dat hoog gewaardeerd is door de gebruikers. De web site heeft meer dan 100 artikelen over verschillende onderwerpen, waarin de functies, de kostenstructuur en het oplossen van problemen met 17 andere algemene onderwerpen intimately worden uitgelegd. De web site biedt ook een uitgebreide lijst met FAQ’s met video’s voor het geval je meer gedetailleerde hulp nodig hebt.

Voor- en nadelen van Exodus

Professional’s:

 • De portemonnee heeft een geweldig ontwerp
 • De bureauportemonnee is 100% free of charge te gebruiken
 • Goede privateness en veiligheid
 • Het is ontworpen met het oog op rookies en is daarom gemakkelijk te gebruiken.
 • Intuïtieve interface met een krachtig hulpmiddel voor het maken van grafieken tot uw beschikking
 • Het ondersteunt meerdere cryptocurrencies
 • Het heeft ingebouwde handels- en portfoliofuncties
 • Biedt automatische aanpassing van de kosten
 • Biedt grote hulp en snelle ondersteuning

Nadelen:

 • Exodus biedt geen enkele webinterface.
 • Het heeft beperkte veiligheidskenmerken
 • Er is ook geen tweefactorige authenticatie in het aanbod
 • Niet 100% open supply

#6 Rand

7 van de beste etherische portemonnees – Blockgeeks
Edge is een mobiele portemonnee die gebruik maakt van shopper-facet encryptie om alle privégegevens van de gebruiker op hun apparaat te versleutelen. Dit betekent dat alleen de gebruiker de volledige controle heeft over zijn digitale activa. Edge begon in de winter van 2014 als Airbitz, een Bitcoin-portemonnee. Sinds het bedrijf “Edge Safety” heeft uitgevonden, hebben ze de naam al snel veranderd in Edge.

De portemonnee ondersteunt Bitcoin, Ether, Litecoin, Bitcoin Money, Sprint, Augur REP en Wings tokens. Let wel, het is de enige mobiele portemonnee die gebruikers in staat stelt om ERC-20 tokens toe te voegen die Edge van nature niet ondersteunt. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het ontvangen van geld in je portemonnee, hoewel je wel gaskosten moet betalen tijdens het versturen van geld.

Opzetten van de Edge-portemonnee

 • U kunt de portemonnee installeren vanuit de Play Retailer en iOS retailer.
 • Wanneer u de app opent, moet u een gebruikersnaam kiezen.
 • Vervolgens moet je een wachtwoord kiezen dat minstens 10 tekens lang is en minstens één cijfer, één kleine letter en één hoofdletter bevat.
 • Om een further beschermingslaag toe te voegen, moet u een four-cijferige pincode instellen.
 • Tot slot moet u uw account bevestigen door akkoord te gaan met de voorwaarden van Edge.

Voor- en nadelen van de Edge

Professional’s:

 • De interface is zeer gebruiksvriendelijk en is vrij intuïtief.
 • Heeft een sterke beveiliging.
 • Ondersteunt een breed scala aan cryptocurrencies.
 • Heeft een ingebouwde uitwisseling.
 • Stelt gebruikers in staat om crypto te kopen by way of creditcard.
 • De code is open-supply.

Nadelen:

#7 Mijn Ether Portemonnee

Mijn Ether Portemonnee is een populaire etherpapieren portemonnee. Papieren portemonnees zijn een offline koude opslagmethode voor het opslaan van cryptocurrency. Het omvat het afdrukken van uw openbare en privé-sleutels op een stuk papier dat u vervolgens opslaat en op een veilige plaats bewaart. De sleutels worden geprint in de vorm van QR-codes die u in de toekomst kunt scannen voor al uw transacties. De reden waarom het zo veilig is, is dat het u, de gebruiker, volledige controle geeft. U hoeft zich geen zorgen te maken over het welzijn van een stuk , noch hoeft u zich zorgen te maken over hackers of welk stuk malware dan ook. U hoeft alleen maar te zorgen voor een stukje papier.

Mijn Ether Portemonnee ondersteunt Ethereum (ETH) en ERC20 tokens.

Hoe maak je je eigen papieren portemonnee?

 • Ga eerst naar MyEtherWallet.com.
 • Klik vervolgens op het tabblad Assist.
 • Scroll naar beneden en klik op optie 5:
 • Open nu de hier gemarkeerde hyperlink:
 • Obtain daarna dit zip-bestand naar uw laptop:
 • Open nu het zip-bestand in uw laptop en klik op het bestand index.html. Voordat u dat doet, schakel uw web uit zodat u offline bent.
 • Maak nu een nieuw wachtwoord aan en genereer uw portemonnee, zorg ervoor dat u een sterk wachtwoord invoert:
 • Nu moet u uw keystore bestand downloaden dat in principe uw portemonneebestand is. Zorg ervoor dat u een again-up van dit bestand bijhoudt. Nadat u klaar bent met die klik op “Ik begrijp het”. Ga verder.”
 • En daar ga je, je portemonnee is gegenereerd. Wat je hier ziet is je prive-sleutel. Deel dit met niemand.
 • U dient nu uw portemonnee af te drukken door op de knop “Afdrukken” te klikken. Dit is wat u krijgt. Merk op dat u hier zowel uw privé als publieke sleutels kunt zien:

En daar ga je dan. Zo maakt u een papieren etherische portemonnee.

Mijn Ether Portemonnee Voor- en nadelen

Professional’s:

 • Vrij te gebruiken.
 • De software program is open supply.
 • Het is eenvoudig te gebruiken en te begrijpen.
 • Heeft ondersteuning voor offline chilly storage transacties.

Nadelen:

 • Er zijn enkele gevallen van phishing-aanvallen geweest.
 • Aangezien dit een papieren portemonnee is, zal het geld niet snel liquide zijn.

Beste etherische portemonnee 2019: Conclusie

Laten we samenvatten wat we tot nu toe hebben geleerd:

 • De beste portemonnee met de meeste veelzijdigheid: Grootboek Nano S.
 • Beste Grootboek Nano alternatief: Trezor One.
 • Beste Ethereum mobiele portemonnee: Rand
 • Beste etherische browser portemonnee: MetaMask
 • Portemonnee gemaakt door originele Ethereum-ontwikkelaars: Mist
 • Beste Ethereum bureauportemonnee met asset veelzijdigheid en gebruiksgemak: Exodus.
 • Beste etherische papier portemonnee maker: MyEtherWallet
 • Laten we eens goed kijken naar de verschillen tussen deze portemonnees: 7 van de beste etherische portemonnees – Blockgeeks

About Tom Greenly

Check Also

Bitcoin must reclaim $40,000 or risk plummeting to $20,000, curtailing crypto bull run

Bitcoin bull run final take a look at is the reclamation of $40,000, however losses …

Ethereum Rival NEAR Protocol Rallies 106% As DeFi Gains More Presence

Sensible contracts facilitator and blockchain platform NEAR Protocol has gained 106% within the final month. …