Saturday , January 23 2021
Home / Ethereum / Ethereum kan $700 bereiken als deze weerstand wordt gebroken – Newsbit.nl

Ethereum kan $700 bereiken als deze weerstand wordt gebroken – Newsbit.nl

Altcoins volgen de prijsprestaties van Bitcoin de afgelopen weken, waardoor Ethereum veel volatiliteit heeft gezien.

Echter, terwijl Bitcoin een nieuwe all-time excessive heeft neergezet, blijft Ethereum ver onder zijn hoogtepunt van $1.350 die werd bereikt in 2017.

ETH heeft dit jaar geweldig gepresteerd maar heeft op het second te maken met een zware weerstand tussen de $600 en $630. Het doorbreken van dit niveau zou volgens een bekende analist een prijsstijging richting de $700 kunnen veroorzaken op de korte termijn.


Ethereum toont teken van kracht

Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 ETH token rond de $611. Dat betekent dat de prijs vandaag met 2,9% is gestegen.

Ethereum bevindt zich nu dus in het belangrijke weerstandsniveau tussen de $600 en $630. Nu de $600 is gebroken zullen bulls proberen de $620 weerstand te doorbreken. Vanuit daar kan Ether een aanval doen om de $630 te doorbreken.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij trade Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.


Dagelijkse candle shut boven $600 kan zorgen voor grote prijsstijging

Een bekende analist is, ondanks de zware weerstand, zeer bullish op Ethereum. Hij vertelt dat wanneer de dagelijkse candle boven de $600 sluit, de ETH prijs spoedig richting de $700 zou kunnen stijgen.

“Weerstand wordt nog steeds afgewezen in de regio van $630, maar eerlijk gezegd denk ik dat als we vandaag een sterke dagelijkse afsluiting van boven de $600 kunnen zien, we ons kunnen richten op de $700.”

Ondanks dat de ETH grafiek er positief uitziet, zal de volgende transfer van de altcoin waarschijnlijk afhangen van de Bitcoin. Een sterke BTC zal Ethereum en andere altcoins in staat stellen om mooie winsten te boeken.

 

About Tom Greenly

Check Also

Ethereum minen, het kan nog uit maar het is binnenkort voorbij – BNR Nieuws

Hidde Hoogland is miner van ethereum. In deze Cryptocast deelt hij zijn bijzondere verhaal . …

what is it and why has the price gone parabolic?

The price of the world’s second largest cryptocurrency, ether, hit a brand new all-time excessive …