Saturday , January 23 2021
Home / Ethereum / Analist: Ethereum prijs kan spoedig naar $750 stijgen – Newsbit.nl

Analist: Ethereum prijs kan spoedig naar $750 stijgen – Newsbit.nl

November loopt spoedig ten einde en Ethereum lijkt de maand boven de $500 af te gaan sluiten. Volgens een bekende analist zal de ETH koers blijven stijgen de aankomende maanden. Hier lees je waarom.


Ethereum klaar om $750 te bereiken

Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 Ether token rond de $552. Een sterke maandelijkse afsluiting zal kunnen zorgen voor een nieuwe push richting $600.

Volgens de crypto analist MagicPoopCannon zal Ethereum uiteindelijk recordhoogtes kunnen bereiken. Maar om dat te laten gebeuren, zou ETH eerst een korte consolidatieperiode kunnen ervaren die het blauwe kanaal zal volgen dat is ontstaan in februari dit jaar.

Door Fibonacci-niveaus toe te voegen aan het parallelle kanaal, wijst de analist erop dat Ethereum heel goed op weg zou kunnen zijn naar een prijs van $750 en mogelijk zelfs de $830 kan behalen.

Als deze weerstandsgebieden worden verbroken, lijkt Ethereum klaar om zijn hoogste prijs ooit te testen van $1.400.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij trade Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.


Over Ethereum 2.zero

Eén van de belangrijkste bullish factoren is de begin van ETH 2.zero. De lancering van de Beacon Chain zal naar verwachting op 1 december beginnen. Fase zero kan van begin gaan omdat de minimumdrempel van 524.288 ETH tokens is behaald.

Volgens gegevens van CryptoQuant is er nu zelfs in totaal 823.200 ETH gestort. Dit bedrag is 157% van het benodigde bedrag.

Dit laatste feit is een duidelijk bewijs dat Etheruem-investeerders willen meewerken aan de improve van ETH. Een dergelijk beleggersvertrouwen is op de lange termijn erg optimistisch voor Ethereum en een reden waarom ETH zijn hoogste waarde ooit opnieuw zou kunnen testen.

 

About Tom Greenly

Check Also

Ethereum minen, het kan nog uit maar het is binnenkort voorbij – BNR Nieuws

Hidde Hoogland is miner van ethereum. In deze Cryptocast deelt hij zijn bijzondere verhaal . …

what is it and why has the price gone parabolic?

The price of the world’s second largest cryptocurrency, ether, hit a brand new all-time excessive …