Tuesday , January 19 2021
Home / Ethereum / Ethereum stijgt naar 600 dollar en stakingdoel bereikt 55% – BTC Nieuws

Ethereum stijgt naar 600 dollar en stakingdoel bereikt 55% – BTC Nieuws

Ethereum is dit weekend met meer dan 15% gestegen en bereikte zijn hoogste punt in 30 maanden met 600 dollar.

Het was sowieso wel een goed weekend voor excessive cap cash. De XRP koers steeg zelfs met 40%. Bitcoin daarentegen kietelde kort de onderkant van 19.000 USD, vond daar weerstand en danst nu rond 18.000 dollar. Ethereum lijkt nu het momentum te hebben en bereikte zijn hoogste koers sinds juni 2018.

De opwaartse pattern voor Ethereum lijkt niet te stoppen, need de munt steeg van iets meer dan 500 op zaterdagochtend naar 585 dollar op maandagochtend.

Koers van Ethereum in

Vergeleken met zeven dagen geleden is ethereum zelfs met 26% gestegen. Sinds het start van het jaar de cryptocurrency met 350% gestegen en presteert daarmee beter dan zijn grote broer bitcoin, die in vergelijking ‘slechts’ ongeveer 150% heeft behaald.

Volgende doel voor Ethereum is 620 dollar

De bekende analist Josh Rager, kijkt naar wat het volgende weerstandsniveau is op de wekelijkse grafiek. Hij verwacht dat Ethereum kan doorgroeien naar 620 dollar.

Niet iedereen is zo positief. IncomeSharks denkt dat de rally kan eindigen en dat de ethereum koers afstevent op een terugval. Dat zou een daling naar 560 dollar kunnen betekenen. In het uiterste geval daalt de munt naar 510 USD.

Staking op 55%

Een groot deel van dit momentum komt door de aanloop naar de lancering van ETH 2.zero, ofwel de lancering van het proof-of-stake consensusmechanisme met Beacon Chain. Ethereum begint met de uitrol als er 524.288 ethers door gebruikers zijn gestort. Op dit second is 55% van dat doel bereikt met 294.560 ethers, aldus ETH launchpad. Dit is ongeveer 190 miljoen dollar waard.

Kelvin ‘Spartan Black’ Koh zegtt dat de koers van ethereum wel eens zou kunnen stijgen naarmate het totaal dichter bij die 100% komt.

De planning was om op 1 december reside te gaan met de volgende versie van Ethereum, mits die 100% gehaald zou worden. Maar met nog een week te gaan, lijkt dat niet haalbaar. Er is dus een kans dat de lancering wordt uitgesteld naar mid-december, wat voor Ethereum HODL’ers en stakers een mooi vervroegd kerstcadeau is.

About Tom Greenly

Check Also

Ethereum Rival NEAR Protocol Rallies 106% As DeFi Gains More Presence

Sensible contracts facilitator and blockchain platform NEAR Protocol has gained 106% within the final month. …

ETH holds steadfast above $1,200 ahead of upswing to $1,400

Ether is secure above $1,200 as patrons prepare for the utmost upswing to $1,400. The …