Tuesday , January 19 2021
Home / Ethereum / Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Ethereum taking over! – Crypto Insiders

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Ethereum taking over! – Crypto Insiders

Goedemorgen! ✌️ Wat een lekkere week hebben we weer achter de rug. Zoals vorige week besproken in de omgeving voor members zou ethereum het over moeten nemen en wat is dat gelukt! Op dit second lijkt deze onderweg naar de weerstand van $600-620. De koers van bitcoin houdt het tot dusver heel goed vol. Er beginnen wel wat kleine uitputtingstekenen te verschijnen. Gaan we, voor een goede pullback, de $20.000 aantikken? ? Dat zou toch wel een hele mooie mijlpaal zijn; een second om voorlopig niet meer te vergeten. Altcoins doen het ook goed. Een rits alts uit de verstrekte buying and selling alerts zijn al ‘veilig’. Dit wil zeggen dat goal 2 behaald is en de cease naar breakeven gaat. Hiermee kun je geen waardevolle satoshi’s meer verliezen. Stack them sats! ?

Meer free of charge video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Be part of dan ons free of charge Telegramkanaal! Wil je elke doordeweekse dag een koersupdate ontvangen, uitleg krijgen en toegang tot onze buying and selling alerts? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen free of charge!

Vorig artikelGaat XRP nog 20% stijgen? John behandelt bitcoin dominantie, ethereum, cardano en waves!
Volgend artikelRipple wil centrale financial institution cryptocurrencies op de XRP Ledger hebben, zoekt “bewezen leider”

About Tom Greenly

Check Also

Ethereum Rival NEAR Protocol Rallies 106% As DeFi Gains More Presence

Sensible contracts facilitator and blockchain platform NEAR Protocol has gained 106% within the final month. …

ETH holds steadfast above $1,200 ahead of upswing to $1,400

Ether is secure above $1,200 as patrons prepare for the utmost upswing to $1,400. The …