Friday , December 4 2020
Home / Ethereum / Ethereum classic kopen – CryptoClan

Ethereum classic kopen – CryptoClan

Ethereum classic kopen

Ethereum Classic is een erg interessante crypto met veel ontwikkelingen, zoals ook te lezen is ons artikel over Ethereum Classic verwachtingen. In dit artikel geven wij een overzicht van de beste websites om Ethereum Classic te kopen.

Indien je overtuigd van Ethereum Classic bent en deze cryptocurrency wilt kopen, dan zijn hier verschillende exchanges en brokers voor.

De beste opties om Ethereum Classic te kopen zijn:

Ethereum Classic kopen through iDeal? De beste opties op een rij

Wanneer je specifiek van iDeal wilt gebruik maken, dan is Bitvavo de beste optie. Bitvavo is een platform waar je direct Ethereum Classic kan kopen through iDeal en deze in je pockets hier kan houden. Tevens zijn ze 100% Nederlands, hebben ze een uitstekende service en reputatie en is het platform erg gebruiksvriendelijk. Ook als je het wilt verkopen, kan je dit binnen een minuutje doen. Het is daarom een goede manier om eenvoudig Ethereum Classic te kopen.

Ook is Ethereum Classic het goedkoopste bij Bitvavo, omdat zij de laagste charges in rekening brengen. Wanneer je het daarom wilt kopen voor de laagste kosten, dan is deze bovengenoemde partij een goede keuze. Belangrijk om te onthouden is dat cryptocurrencies altijd risico met zich mee brengen, investeren is nooit zonder risico. Naast deze cryptocurrency kan je ook tientallen andere cryptocurrencies kopen en verkopen op dit platform.

Hoe werkt het kopen van Ethereum Classic bij Bitvavo? Wij lichten het toe

Registreer een free of charge account

Om Ethereum Classic te kunnen kopen through Bitvavo moet je allereerst een free of charge account aanmaken. Hiervoor ga je naar de web site van Bitvavo en registreer je een account. Hierbij is het belangrijk dat je je eigen naam opgeeft, de naam die zowel in je paspoort of ander identiteitsbewijs, als op je bankrekening staat.

Je activeert je account door op de hyperlink te klikken die Bitvavo je mailt nadat je je geregistreerd hebt. Nadat je deze stappen doorlopen hebt kun je inloggen.

Nadat je je geregistreerd hebt is het belangrijk dat je meteen 2Factor-authenticatie (2FA) instelt. Dit is een further beveiligingslaag die Bitvavo ingesteld heeft, om er zeker van te zijn dat je account niet gehackt wordt.

Verifieer je account en telefoonnummer

Nadat je je account aangemaakt hebt is het tijd om je account te laten verifiëren. Dit is een standaard verplichting voor aanbieders van financiële producten, en is gebaseerd op Europese wetgeving.

Het verificatieproces van Bitvavo kan snel en eenvoudig doorlopen worden, en kan gedaan worden through je mobiele telefoon, desktop of pill. Je kunt hiervoor gebruikmaken van je paspoort, identiteitskaart, of rijbewijs. Na het uploaden van de foto(’s) van je identiteitsbewijs vraagt Bitvavo je 2 simpele opdrachten uit te voeren op je telefoon, door jezelf te filmen, om er zo zeker van te zijn dat jij de persoon bent die de account verifieert. Bitvavo doet dit om identiteitsfraude te voorkomen.

Deze handelingen kosten slechts enkele minuten.

Koop Ethereum Classic

Nu komt het meest belangrijke: het daadwerkelijk kopen van Ethereum Classic Ook dit gaat snel en eenvoudig. Om Ethereum Classic te kunnen kopen moet je eerst Euro’s op je account zetten. Dit kan through meerdere betaalwijzen, waarvan iDeal waarschijnlijk de gemakkelijkste en snelste is.

Nadat je Euro’s op je account gezet hebt kies je ervoor deze Euro’s om te zetten in Ethereum Classic (ETC)

Dit kun je doen door op je account-Ethereum Classicboard te zoeken naar de naam van de Ethereum Classic Zodra je de crypto gevonden hebt geef je het bedrag in waarvoor je het wilt kopen, en nadat je op ‘kopen’ geklikt hebt, is de order compleet. Je hebt zojuist je eerste Ethereum Classic-aankoop gedaan. Hierna zie je het direct in je pockets (portemonnee) staan!

Naast Bitvavo zijn er natuurlijk ook genoeg andere platformen, brokers en exchanges waar je deze crypto kan kopen. Hieronder vindt je andere goede opties:

TIP!

Cryptobeurs: Bitvavo [NL]

Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan scherp bij het Nederlandse Bitvavo!

Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan scherp bij het Nederlandse Bitvavo! Present Much less

About Tom Greenly

Check Also

Bitcoin en Altcoins vertonen tekenen van nieuwe toename – Cryptonews Netherland

Er was geen bearish doorbraak onder de ondersteuningsniveaus van $18.500 en $18.200. Als gevolg hiervan …

Enquête: “In 2021 gaat Bitcoin naar $25.000 & Ethereum naar $900” – Cryptonews Netherland

Bron: Adobe/alphaspirit In oktober, toen bitcoin (BTC) nog steeds onder de $14.000 lag en ethereum …