De Europese financiële markten zijn weer halverwege de werkdag. Voor ons weer een goed second om de stand van de Bitcoin en de cryptomarkt te bekijken. Daarnaast bekijken door welk probleem de handel in Ethereum (ETH) vanmorgen tijdelijk gepauzeerd werd en hoe de Bitcoin het jaar kan eindigen.

Uiteraard werpen we eerst een blik op de koers van de Bitcoin en andere cryptomunten.

Bitcoin gematigd positief, cryptomarkt enthousiaster

De Bitcoin noteert op het second van schrijven een koers van EUR 13.175,20 ($ 15.558,60). Daarmee presteert de munt zero,eight% beter dan tijdens de lunch van gisteren. Ook de relaxation van de cryptomarkt toont een voorzichtig optimistische beweging. Er zijn echter, zoals we in de stay cryptokoersen van TradeinCrypto.com zien, ook wat negatieve koersen te noteren. Opvallend is dat de koers van Ethereum (ETH) positief is, aangezien daar vanmorgen een probleem optrad.