Friday , December 4 2020
Home / Ethereum / Op ETH gebaseerde DeFi-ruilkaarten verhandelt voor duizenden euro’s – Newsbit.nl

Op ETH gebaseerde DeFi-ruilkaarten verhandelt voor duizenden euro’s – Newsbit.nl

Deze zomer zijn gedecentraliseerde financiële applicaties (DApps) enorm in populariteit gestegen. Gedurende deze tijd werden voor miljarden euro’s geïnvesteerd hierin. Numerous projecten hebben hier enorm van geprofiteerd, waardoor zij in waarde gestegen zijn. Een van deze projecten is de handel in (zeldzame) op Ethereum (ETH)-gebaseerde ruilkaarten. Dat sommige van deze ruilkaarten enorm gewild zijn blijkt maar weer: sommige worden namelijk voor duizenden euro’s verkocht.


NFT-Marktplaats OpenSea & duurste ruilkaarten

Het merendeel van deze ruilkaarten worden verhandeld op de NFT-marktplaats OpenSea. Tevens is het benoemingswaardig om te vermelden dat alle DeFi-ruilkaarten gemaakt zijn door Meme Ltd.

Een van de meest populaire en zeldzame ruilkaart is de kaart genaamd ‘Vitalik Buterin Legendary’. Deze ruilkaart, waarop een tekening van Vitalik Buterin te zien is, werd verkocht voor $33.000 (of bijna €28.000). De ‘Andre Cronje Legendary’-ruilkaart is verkocht voor $31.000 (of ruim €26.000). Beide ruilkaarten zijn in onderstaande afbeelding weergegeven. Dit geeft aan dat enorme winsten gemaakt worden op het verzamelen en handelen in DeFi-ruilkaarten.

De DeFi-ruilkaarten ‘Vitalik Buterin Legendary’ en ‘Andre Cronje Legendary’.

De allerduurste en goedkoopste DeFi-ruilkaarten

Momenteel is de allerduurste DeFi-ruilkaart die op de OpenSea-marktplaats vermeld staat $61.641 (of circa €52.000), namelijk de ruilkaart ‘Stani Legendary’. Deze ruilkaart wordt hier echter voor aangeboden en heeft hiermee nog geen koper. Hierbij is het benoemingswaardig dat eventuele kopers een lager bod kunnen doen die kan worden geaccepteerd door de verkopers. Het bedrag waarvoor de ruilkaarten dus vermeld worden hoeft niet direct de daadwerkelijke verkoopprijs te zijn.

De allergoedkoopste DeFi-ruilkaart die op dit second verhandeld wordt is ‘Kain Legendary’, die verhandeld wordt voor $12.709 (of bijna €11.000).

Naar verluidt worden de meeste DeFi-ruilkaarten verhandeld voor ergens tussen de $18.000 en $37.000, waarmee dus aanzienlijke winsten geboekt kunnen worden. Laat dit de nieuwe DeFi-hype zien?

De DeFi-ruilkaart ‘Kain Legendary’.

About Tom Greenly

Check Also

Bitcoin en Altcoins vertonen tekenen van nieuwe toename – Cryptonews Netherland

Er was geen bearish doorbraak onder de ondersteuningsniveaus van $18.500 en $18.200. Als gevolg hiervan …

Enquête: “In 2021 gaat Bitcoin naar $25.000 & Ethereum naar $900” – Cryptonews Netherland

Bron: Adobe/alphaspirit In oktober, toen bitcoin (BTC) nog steeds onder de $14.000 lag en ethereum …