Tuesday , November 24 2020
Home / Ethereum / Grote doorbraak: PayPal accepteert nu Bitcoin, Ethereum, en meer.. – Cryptonews Netherland

Grote doorbraak: PayPal accepteert nu Bitcoin, Ethereum, en meer.. – Cryptonews Netherland

Bron: Adobe/grejak

On-line betalingsgigant PayPal heeft aangekondigd dat het officieel toetreedt tot de cryptomarkten, omdat het Amerikaanse rekeninghouders de mogelijkheid zal bieden om bitcoin (BTC), ethereum (ETH), bitcoin money (BCH) and litecoin (LTC) te kopen, verkopen en (bijna) huge te houden in hun PayPal-wallets.

In de komende weken zouden PayPal-gebruikers in de Verenigde Staten de genoemde cryptoassets moeten kunnen gebruiken en beheren op een van de grootste digitale betalingsplatforms ter wereld. Vanaf juli 2020 heeft PayPal 346 miljoen actieve accounts geregistreerd en in het tweede kwartaal van 2020 $222 miljard verwerkt.

Het bedrijf “signaleerde ook zijn plannen om het nut van cryptocurrency aanzienlijk te vergroten” door het beschikbaar te maken als financieringsbron voor aankopen bij zijn 26 miljoen handelaars wereldwijd.

“When a shopper selects cryptocurrency because the funding supply, the cryptocurrency will likely be immediately transformed to fiat foreign money and the transaction will likely be settled with the PayPal retailers in fiat foreign money,” zegt het bedrijf in de FAQ-sectie.

PayPal probeert de verhuizing in de VS schijnbaar uit te proberen, aangezien het de intenties heeft om deze nieuwe dienst uit te breiden naar andere landen, evenals zijn digitale portemonnee-app, Venmo, in de eerste helft van 2021.

Met een dergelijke influence zou deze stap digitale activa nog verder in de mainstream kunnen brengen en zich aansluiten bij Robinhood en Sq. in de push voor adoptie.

“This might result in subsequent mega-bullrun, just because hundreds of thousands of individuals can instantly use crypto,” zegt ondernemer, crypto-gerichte durfkapitalist Marc van der Chijs.

Op het second van schrijven (16:23 UTC) handelt BTC tegen $12.790 en is het met bijna 7% gestegen in een dag, ETH sprong met 6,5% tot $397. BCH steeg ook met bijna 7%, tot $260 , terwijl LTC met 11,5% steeg en bijna $53 bereikte.

Onder verwijzing naar een enquête van de Financial institution for Worldwide Settlements merkte PayPal op dat een op de tien centrale banken de lancering van hun eigen digitale valuta in de komende drie jaar verwacht, wat duidt op een aanzienlijke verschuiving naar digitale valuta’s, die gewicht gezien de huidige wereldwijde pandemie en de steeds beter wordende technologieën die cryptocurrencies ondersteunen.

“The shift to digital types of currencies is inevitable, bringing with it clear benefits by way of monetary inclusion and entry; effectivity, pace and resilience of the funds system; and the power for governments to disburse funds to residents rapidly,” werd Dan Schulman, President en CEO van PayPal, geciteerd in het persbericht.

Deze nieuwe service heeft echter deze beperkingen:

  • Op dit second kunt u crypto niet gebruiken als een manier om through PayPal te betalen of geld te verzenden.
  • Cryptocurrency-saldo kan niet worden gebruikt als financieringsbron voor aankopen.
  • Momenteel kunt u alleen de cryptocurrency die u op PayPal koopt in uw account houden.
  • De cryptocurrency in uw account kan niet worden overgedragen naar andere accounts binnen of buiten PayPal.
  • U bezit de cryptocurrency die u op PayPal koopt, maar u krijgt geen privésleutel.
  • Het maximale bedrag in voor wekelijkse cryptocurrency-aankopen is $10.000. Het maximale bedrag in voor aankopen gedurende een periode van 12 maanden is USD 50.000.
    Bron: Cryptocurrency in de PayPal FAQ

“So while cryptocurrency adoption will develop because of PayPal’s transfer, the fintech agency gained’t be a real on-ramp to the cryptocurrency ecosystem as customers who buy cryptoassets utilizing PayPal will likely be unable to work together with blockchain-based mostly functions,” zei Charles Hayter, CryptoCompare CEO, eraan toevoegend dat: “We will anticipate to see extra cost suppliers observe go well with.”

Geruchten dat PayPal een cryptospeler wordt, doen al enkele jaren de ronde, maar rapporten met betrekking tot de meest recente aankondiging begonnen in de zomer van 2020 aan de oppervlakte te komen. De aankondiging komt na goedkeuring van het New York State Division of Monetary Providers (NYDFS), die PayPal een voorwaardelijke Bitlicense verleende, waardoor het bedrijf de eerste was die een dergelijke licentie van de NYDFS ontving.

Paxos, de uitgever van de Paxos Commonplace Token (PAX) stablecoin, zal PayPal handels- en bewaarservices leveren. Met title was Paxos de eerste die een New York Belief Constitution ontving om zakelijke activiteiten op het gebied van virtuele valuta uit te voeren, wat in dit geval door Charles Cascarilla, CEO van Paxos, als “passend” werd beschreven.

Zoals gemeld in juli, bevestigde PayPal dat het “eenzijdige en tastbare stappen” had genomen om “zijn capaciteiten te ontwikkelen” op het gebied van crypto-activa.

“Of specific curiosity for us is how these applied sciences and cryptoassets may be utilized to realize larger monetary inclusion and assist cut back/eradicate among the ache factors that exist as we speak in monetary companies,” zeiden ze toen.

Reacties:

About Tom Greenly

Check Also

Ethereum Races Clock to Collect Enough Coins for Huge Upgrade

Ethereum, the most-actively used blockchain on the planet, is operating quick on time to persuade …

Parabolische prijsstijging is mogelijk voor Ethereum – Newsbit.nl

Analisten verwachten dat de Ethereum prijs enorm kan gaan stijgen nu de munt vandaag een …