Sunday , January 17 2021
Home / Ethereum / Zijn DeFi voedseltokens van Ethereum terug? 3300 procent stijging in 24 uur – BTC Nieuws

Zijn DeFi voedseltokens van Ethereum terug? 3300 procent stijging in 24 uur – BTC Nieuws

Start september lanceerde veel Ethereum ontwikkelaars tokens vernoemd naar een bepaald soort voedsel. Denk aan Pizza Finance, Tendies, Springroll Finance, en Sushi.

Ander uiterlijk, zelfde smaak

Door al deze nieuwkomers leek het internet een all you may eat restaurant waar je elke keer als je met je bordje nog een rondje haalt, je veel te lang moet nadenken. Op een gegeven second zit je vol en ben je verzadigd. Dat gebeurde ook op de DeFi-markt, investeerders realiseerden zich dat veel nieuwe voedselmuntjes niets meer zijn dan kopieën van meer gerenommeerde projecten zoals Yam Finance en SushiSwap.

Maar de honger naar winst kan niet zomaar gestild worden, een tijdje later loop je toch weer met je bordje en je rammelende maag langs de vitrines. DeFi-investeerders zijn hier ook happig op, getuige de koersstijging van bepaalde voedseltokens de afgelopen 24 uur.

Zalm token stijgt het hardst

Volgens CoinGecko zijn twee van de tien finest presterende cryptocurrency’s van de afgelopen 24 uurbvoedseltokens. Salmon (SLM), een op Tron gebaseerd undertaking, heeft de afgelopen 24 uur 3300 procent gewonnen, terwijl toast 160% in waarde toenam.

Vlak daaronder vinden we ook nog muntjes met illustere namen als Soda Token, Rooster (met als afkorting KFC… zucht) en HalalChain.

Op de 9e plek staat Cyclops Treasure, het bewijs dat je met elke munt geld kunt verdienen. Hieronder een screenshot van hun web site, en.. oordeel zelf maar.

Cyclops

Kijk uit voor voedselvergiftiging

Veel oudgedienden in de cryptowereld erkennen dat er geld te verdienen valt met DeFi en voedseltokens, maar ze zijn ook absoluut voorzichtig. Tony Sheng, een voormalig analist bij Multicoin Capital die nu Cosy Finance leidt, zegt over voedselmunten:

‘Ik ben behoorlijk bang voor dat dingetje met kruideniersmunten. Niet voor defi-insiders die weten hoe ze contracten moeten onderscheiden en hun eigen risico moeten beheren, maar voor hun vrienden en vrienden van vrienden die komen opdagen om het ‘spel’ te spelen. Een groot geldverlies is onvermijdelijk, of het nu een hack of oplichting is.’

Niet klaar voor het grote publiek

Zelfs de grote man achter Ethereum, Vitalik Buterin is skeptisch over DeFi, yield farming en voedselmuntjes. Om het vijfjarige jubileum van Ethereum te vieren, was hij te gast bij de podcast van Unchained en zei hij:

‘Het is iets van korte duur. Zodra deze verleidingen zijn verdwenen, ga je zien dat de rentetarieven terugvallen tot bijna zero%. Dat is niet iets waardoor DeFi kan breken, maar het zou zeker een teken moeten zijn dat dit niet iets is. dat we nu naar de hele wereld zouden moeten duwen.’

About Tom Greenly

Check Also

Polkadot cryptocurrency op hoogste waarde ooit, zit XRP op de hielen – BTC Nieuws

De prijs van de munt DOT van het Polkadot protocol is in de afgelopen 24 …

Number two crypto Ethereum is climbing faster

© Offered by This Is Cash MailOnline emblem The world of cryptocurrency is dominated by …