Saturday , October 24 2020
Home / Ethereum / Crypto community reageert Geschokt op het presidentiële debat in VS – Newsbit.nl

Crypto community reageert Geschokt op het presidentiële debat in VS – Newsbit.nl

De crypto community vertrouwt noch Donald Trump noch Joe Biden om de Verenigde Staten te leiden. Dit is te zien aan de on-line reacties op het eerste presidentiële debat dat gisteravond plaatsvond.


Een verschrikkelijk debat

Toen de Bitcoin voor het eerst werd ontwikkeld door Satoshi Nakamoto, was het geen geheim dat de cryptocurrency werd geboren uit een libertaire ideologie die de centrale overheid verwierp en individuele vrijheid promootte. Toch zijn er altijd kampen geweest in de crypto wereld die voor de de democraten of republikeinen zijn. Echter, na het debat van gisteravond lijken ze allemaal verenigd te zijn tegen beide kandidaten.

Biden en Trump in debat van gisteravond – Afbeelding: YouTube

“Dit was het ergste dat ik ooit heb gezien, en ik schreef de hexaire RLP-gecodeerde patriciaboomspecificatie van ethereum”, zei Vitalik Buterin, medeoprichter van Ethereum, in een tweet. En hij was niet de enige.

Anthony Pompliano, mede-oprichter van Morgan Creek Digital, tweette zijn teleurstelling over beide kandidaten en zei dat het behoorlijk gek is dat dit de beste twee mensen zijn die Amerika moeten vertegenwoordigen.

Het was duidelijk dat crypto Twitter niet tevreden was. Zo erg zelfs dat er oproepen waren om zich helemaal van stemming te onthouden.


Bitcoin is een protest stem

Volgens crypto followers op Twitter is het beter om Bitcoin te kopen dan te stemmen op Donald Trump of Joe Biden. Dit is niet zo gek, need cryptofans zijn sowieso al zeer gehecht aan decentralisatie en minder regelgeving.

Sorry, this Bitvavo widget is just not supported by your browser.

Pierre Rochard, Bitcoin-strateeg bij Kraken, stelde niet alleen voor om zich te onthouden van stemmen, maar adviseerde in plaats daarvan Bitcoin te kopen. “Stemmen is tijdverspilling omdat je de resultaten niet onafhankelijk kunt verifiëren. Je moet derden vertrouwen. Met Bitcoin kun je verifiëren. Stem niet, maar koop Bitcoin ”, zei hij.

“HERINNERING: Bitcoin is hoe je je afmeldt voor deze onzin”, voegde Pompliano toe in een tweet.

About Tom Greenly

Check Also

Bitcoin $12,820, Zcash $58.25, Dash $70. Cryptocurrencies Price Prediction – European Wrap

Prime three Prediction Bitcoin, Ethereum, Ripple: Bitcoin rises to new yearly highs whereas the remainder …

PayPal begint eigen crypto-exchange en -wallet met Bitcoin, Ethereum en Litecoin – Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies Tweakers is onderdeel van DPG Media. Onze websites en apps …