Thursday , December 3 2020
Home / Ethereum / Vraag China naar DeFi neemt toe, liquiditeitsproblemen ethereum beurzen – BTC Nieuws

Vraag China naar DeFi neemt toe, liquiditeitsproblemen ethereum beurzen – BTC Nieuws

De afgelopen week is de waarde van veel cryptocurrency, waaronder DeFi-tokens, ontzettend arduous gedaald. Toch lijkt de vraag naar DeFi vanuit China te groeien.

Populariteit stijgt

De dagelijkse zoekopdrachten naar ‘DeFi’ op het populaire Chinese language sociale mediaplatform WeChat bereikten op 2 september een nieuw file van bijna 900.000, bijna een verdubbeling van het vorige file van 500.000.

Bankrun bij exchanges

Op 7 september meldde de Chinese language journalist Colin Wu dat veel lokale cryptocurrency beurzen te kampen hadden met liquiditeitsproblemen. Dit komt omdat veel gebruikers een soort bankrun veroorzaken en hun cash willen verplaatsen van beurzen naar verschillende DeFi-protocollen.

Wu deelde grafieken die aangeven dat veel Chinese language handelaren ether kochten de afgelopen weken tijdens de prijsdaling. Velen hiervan verplaatsten deze verse ethers van de beurs naar gedecentraliseerde beurzen (DEX) voor yield farming.

Reactie op reactie

In reactie hierop blokkeren sommige beurzen de opname van cash volgens Wu. Dit heeft uiteraard geleid tot spanningen tussen beurzen en gebruikers. Gebruikers zijn nu een haal-je-cash-van-de-beurs actie gestart:

Om deze vlucht van kapitaal tegen te gaan, zie je dat steeds meer Chinese language beurzen risicovolle Yield Farming cash toevoegen aan hun productaanbod. Denk hierbij aan Sushi-token.

Lokale initiatieven

Op 2 september tweette Molly ook over de Chinese language populariteit van DeFi. Zij zegt dat DeFi ervoor gezorgd heeft dat lokale investeerders geld bij elkaar leggen om een DeFi-fonds te starten.

Het file van aantal DeFi zoekopdrachten op WeChat viel samen met het file voor totale vastgezette waarde in de DeFi-sector. Volgens DeFi Pulse was er op 2 september 9,5 miljard greenback vastgezet in verschillende good contracts.

About Tom Greenly

Check Also

Only one resistance barrier ahead of Ethereum price may prevent it from surging to $1,000

Ethereum price established a brand new 2020-high at $635 however received rapidly rejected. There appears to …

Bitcoin zakt weg en kan grens van $20.000 nog niet testen, Ethereum onder de $600 – Cryptonews Netherland

Er was een gestage stijging van de bitcoin-prijs boven de weerstand van $19.500. BTC handelde …