Sunday , November 29 2020
Home / Ethereum / De Ethereum Koers kan Crashen tot $295 in enorme crash – Newsbit.nl

De Ethereum Koers kan Crashen tot $295 in enorme crash – Newsbit.nl

De Ethereum prijs is aanzienlijk gedaald ten opzichte van zijn recente hoogtepunten. Op het second van schrijven ligt de ETH koers nog maar op $320. Er heerst nog altijd een enorme verkoopdruk wat betekent dat de koers op korte termijn nog verder kan zakken.

Een analist richt zijn pijlen op een beweging naar $295 op de korte termijn, aangezien hij opmerkt dat de enorme koopdruk op dit niveau het een voor de hand liggend koersdoel voor de middellange termijn maakt.

Ervan uitgaande dat ETH naar deze dieptepunten glijdt, zou een sterke verdediging van dit niveau voldoende kunnen zijn om de prijs vanaf hier weer flink te laten stijgen.


Ethereum strijd om ondersteuning te vinden

Op het second van schrijven ligt de Ethereum koers op $320. Dat is een ongelofelijke 17,four% lager dan een dag geleden. Analisten zijn van mening dat dit het start kan zijn van een verdergaande daling, waardoor ETH en andere grote digitale activa op middellange termijn aanzienlijk lager zouden kunnen dalen.

Ethereum koers crasht – Bron: Tradingview

Analisten richten zich op $295

Een analist legt in een tweet uit dat hij gelooft dat de ETH prijs naar $295 kan dalen voordat hij weer zal stijgen.

“ETH / USD: De waarheid is dat de ETH prijs kan crashen tot $295. Hier ligt een sterk ondersteuningsniveau en dat is dan ook een belangrijke koopregio. “

Als Bitcoin zijn ondersteuning voor $10.000 verliest, is dit ook een slecht teken voor altcoins. Dit zal betekenen dat ook ETH het de aankomende weken zwaar gaat krijgen.

 

About Tom Greenly

Check Also

$50 Billion Crash—What Next For Bitcoin, Ethereum, Ripple’s XRP, Litecoin And Chainlink?

Bitcoin, ethereum, Ripple’s XRP, bitcoin money, litecoin and chainlink—the most important cryptocurrencies by market worth—have …

PrimeXBT-analyse: meerdere katalysatoren uitgelijnd voor een Ethereum run – CryptoClan

Bitcoin nadert misschien het hoogste punt ooit en blijft maar kort vastlopen, maar als het …