Thursday , December 3 2020
Home / Ethereum / Ethereum (ETH) breekt alle records en biedt meer kansen – CryptoClan

Ethereum (ETH) breekt alle records en biedt meer kansen – CryptoClan

Wanneer we naar de koersanalyses kijken zien we dat Ethereum (ETH) in het middelpunt van de belangstelling staat. Hoogste tijd voor een nadere analyse, need er is meer aan de hand dan reguliere marktvolatiliteit. Ook is er één structurele weerstand die recordkoersen op korte termijn in de weg staat.

TIP!

Cryptobeurs: Bitvavo [NL]

Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan scherp bij het Nederlandse Bitvavo!

Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan scherp bij het Nederlandse Bitvavo! Present Much less

Wat is er aan de hand met Ethereum (ETH)?

Ethereum (ETH) magazine zich verheugen in een toenemende recordbelangstelling. Dit uit zich uiteraard in stijgende koersen. Daarnaast zien we een opmerkelijke transactie. Wij zetten wat zaken op een rij.

Recordaantal bezitters Ethereum (ETH)

Uit onderzoek blijkt dat het aantal bezitters van ETH stijgt tot recordhoogte. Er zijn nog nooit zoveel bezitters van deze cryptomunt geweest.

Klaarblijkelijk waarderen de investeerders het nieuwe document. Het aantal investeerders dat meer investeert neemt namelijk ook snel toe. Het document van investeerders die minimaal zero,01 ETH bezitten is sinds gisteren al various malen verbroken.

Dit is goed voor de volatiliteit, need er worden veel transacties gedaan. Het wordt eentonig, maar ook het aantal transacties in ETH nam toe tot recordhoogte.

Koersverloop en opmerkelijke transacties

Dit alles is positief voor de koers van Ethereum (ETH) die, zoals u ziet, snel stijgt.

Sorry, this Bitvavo widget isn’t supported by your browser.

Daarbij zien we dat er ook grote transacties gedaan worden. Met deze transacties komt de verklaring van deze bull-stemming in zicht.

Through: Twitter.com | Whale Alert, CC

Waarom is males ineens zo positief over Ethereum (ETH)?

De positiviteit over de cryptomunt van Vitalik Buterin is vooral toe te schrijven aan 2 factoren: decentrale financiering en wijziging van het accorderingssysteem. Wij leggen beide factoren en hun relatie tot Ethereum (ETH) uit.

Decentrale financiering (DeFi) by way of Compound

Een van de factoren van de snelle groei is de lancering van het platform Compound. Op dit platform kunnen mensen makkelijk cryptovaluta (uit)lenen zonder tussenkomst van centrale beurzen. Wanneer males langdurig kapitaal wegzet krijgt males een gegarandeerde rente die kan oplopen tot meer dan 100% per jaar. Hoewel de garantie niet geheel waterdicht is vinden veel investeerders het rendement bijzonder aantrekkelijk. Daarom neemt de vlucht op dit platform (en dus de investering in ETH) snel toe. In een aparte bijdrage gaan we later deze week dieper in op DeFi.

De komende ETH-replace met wijziging van validatiemethode

Er zijn various manieren om een transactie in cryptomunten te valideren voor de Blockchain. Een van die manieren is Proof of Work (PoW). Op deze manier valideert males het blok door het oplossen van rekensommen (zoals bij Bitcoin BTC). Op deze wijze valideert males ook de transacties op de Ethereum-Blockchain. Males is echter druk doende om deze validatiemethode te veranderen naar Proof of Stake (PoS). Volgens de routekaart moet dit traject in voorjaar 2021 doorlopen zijn. De tussentijdse updates laten echter zien dat de ontwikkelingen boven verwachting gaan en ook dat wekt vertrouwen bij investeerders. Het feit dat ETH schaarser blijkt dan dat males had mogen verwachten is natuurlijk ook prettig voor investeerders.

Hoe lang zet deze koersstijging door?

De factoren achter de koersstijging beide structureel en gericht op lange termijn. Daarmee is de koersstijging van Ethereum (ETH) meer dan een gunstige volatiliteit. De verwachting is dan ook dat er flink veel ruimte voor koersstijgingen is. Op dit second beweegt de koers in een redelijk smalle bandbreedte en daarmee lijkt een uitbraak voor de hand te liggen. Op foundation van de huidige stand van zaken is die uitbraak naar verwachting positief. Hiermee ligt de weg open voor forse koersstijgingen. De eerste grote barriëre is de zone tussen $ 235,- en $ 242,-. Uitgebreide analyses tonen aan dat er opvallend veel investeerders instappen als de koers in deze vary komt. Dat betekent ook dat die investeerders nu verlies lijden.

NIEUW

Ledger Nano Wallets

Houd je cryptocurrency veilig met deze geavanceerde Premium pockets

Houd je cryptocurrency veilig met deze geavanceerde Premium pockets Present Much less

De kans is dan ook niet denkbeeldig dat males massaal verkoopt wanneer Ethereum (ETH) in die koers beweegt en zo het verlies beperkt. Mocht de markt echter nu zoveel vertrouwen hebben (bijvoorbeeld door de DeFi-rendementen) dat de koers daar doorheen breekt, dan ligt een groei naar $ 280,- binnen de mogelijkheden. Daarmee lijkt Ethereum (ETH) in voor interessante rendementen.


Volg CryptoClan op Fb


About Tom Greenly

Check Also

Only one resistance barrier ahead of Ethereum price may prevent it from surging to $1,000

Ethereum price established a brand new 2020-high at $635 however received rapidly rejected. There appears to …

Bitcoin zakt weg en kan grens van $20.000 nog niet testen, Ethereum onder de $600 – Cryptonews Netherland

Er was een gestage stijging van de bitcoin-prijs boven de weerstand van $19.500. BTC handelde …