Monday , November 30 2020
Home / Ethereum / Eerste brug tussen XRP en Ethereum mogelijk gebouwd door Flare – Cryptonews Netherland

Eerste brug tussen XRP en Ethereum mogelijk gebouwd door Flare – Cryptonews Netherland

Bron: Adobe/Tierney

Een nieuw voorstel van Ripple-partner Flare Networks zou eindelijk een brug kunnen slaan tussen de
XRP en Ethereum (ETH) ecosystemen, momenteel respectievelijk de derde en tweede meest waardevolle digitale activa naar marktkapitalisatie.

Flare Networks plaatste eerder deze week op Twitter en zei dat “het integreren van een betrouwbare tweerichtingsbrug tussen Ethereum en Flare” waarschijnlijk een van de eerste voorstellen zal zijn die door de Ripple Basis wordt gedaan:

“This is able to permit FXRP for use trustlessly on Ethereum in addition to offering a scaling platform for Ethereum tokens and functions while giving entry to the XRP marketplace for current Ethereum functions. This might convey collectively the XRP and Ethereum ecosystems,” Flare Networks’ Twitter account adopted up by saying, whereas additionally asking the neighborhood “How would you vote?”

En hoewel het nog steeds onzeker is waar de Basis precies staat met betrekking tot de kwestie, zal elke poging die de aantrekkingskracht van XRP kan vergroten en openstellen voor meer use-instances voor de cryptoasset, ook als onderpand in veel populaire gedecentraliseerde financieringsapplicaties (DeFi), waarschijnlijk steun krijgen van veel belanghebbenden.

Afgaande op Twitter-opmerkingen steunt het zogenaamde XRP-leger het voorstel ook al in grote mate: “Can’t see that being accredited very controversial,” schreef een gebruiker, terwijl een ander zei: “Getting hitched to Eth shall be huge.”

“And as quickly because it’s accomplished. I am shifting all my apps & sensible contracts over… No rush :),” voegde een derde gebruiker daar aan toe.

Het nieuws komt vandaag nadat Flare twee weken geleden zei dat het zijn eigen token lanceert, bekend als Spark, dat XRP-houders kunnen claimen op een een-op-een foundation. Volgens de aankondiging van Hugo Philion, CEO van Flare Networks, zijn de nieuwe tokens ontworpen om slimme contractfunctionaliteit voor XRP-gebruikers mogelijk te maken.

Flare Networks begon vorig jaar zijn samenwerking met Ripple toen het financiering ontving van de investeringsafdeling van Ripple, Xpring, met de bedoeling om XRP’s use instances uit te breiden naar slimme contracten.

Om 9:42 UTC op donderdag daalde XRP minder dan 1% in de afgelopen 24 uur en 5% in een week, en handelde tegen $zero,275 per token. Ondertussen zag ETH vandaag ook slechts kleine prijsbewegingen, de afgelopen 24 uur met 1,three% gestegen en in een week met 5,2% gedaald tot een prijs van $387.

About Tom Greenly

Check Also

Analist: Ethereum prijs kan spoedig naar $750 stijgen – Newsbit.nl

November loopt spoedig ten einde en Ethereum lijkt de maand boven de $500 af te …

Crypto Tech in 2021: focus op schaalbaarheid, privacy en bruikbaarheid – Cryptonews Netherland

Supply: Adobe/Markoff Cryptocurrency is onder andere ook fintech, financiële technologie. Met bitcoin (BTC) die in …