Tuesday , January 19 2021
Home / Ethereum / De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: Een nieuwe hype?! – Crypto Insiders

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: Een nieuwe hype?! – Crypto Insiders

Van bijna $15 naar $zero,62 in iets meer dan een uur! Een ware farming hype bubbel die op het hoogtepunt knapte. Dit is wat er met YAM gebeurde. Nadat een voorstel goed werd ontvangen door de group werd er een kritische fout gevonden. Hierdoor kon de “improve” niet doorgaan en was de gigantische daling een feit; met tokens die mij doen denken aan het Farmville-spel dat door velen op Fb werd gespeeld. Was het wachten op problemen? Dat kan ik enkel met een volmondig ja beantwoorden. De hype rondom decentralized finance (DeFi) slaat/sloeg compleet door. Verhalen van mensen die in twee dagen tijd door middel van farming hun geld verdubbelen zijn geen uitzondering.

Uiteraard is er altijd een groep laatkomers die om 5 voor 12 arriveren en om 12:01 met de blaren vertrekken. Een maand geleden was Aave (LEND) ook al aan de beurt. In een paar dagen tijd -50% nadat de koers sinds 1 januari een verbazingwekkende three.800% wist te stijgen. Hoe mensen het handig blijven vinden na een three.500%-stijging nog om “veilig” mee te liften blijft me verbazen. Anderzijds legt dit maar eens te meer bloot hoe groot de rol van psychologie is. De markt blijft keer na keer hetzelfde trucje doen met een ander sausje. Dit zal denk ik tot in het oneindige voortduren.

Ethereum

Deze coin staat natuurlijk al lange tijd in de belangstelling van veel crypto-enthousiastelingen. Met het naderen van ethereum 2.zero zijn de verwachtingen hooggespannen.

Afbeelding 1: three-dagelijkse grafiek van ethereum op cryptocurrency alternate Coinbase

Tip: Bitvavo is op dit second het goedkoopst om bitcoin te kopen!

Niet voor niets zal het zijn dat de koers van ethereum (ETH) de afgelopen tijd de markt een increase lijkt te geven. Zo was het niet anders de afgelopen dagen. Als eerste over de 50 dagen shifting common (MA) op de four-uurs grafiek en momenteel ook al over de weerstand van $400 heen. Nu komen de weerstanden van $450 en $500 wel heel dichtbij. Vanuit die zone lijkt een correctie te gaan beginnen. Zitten we echt in een nieuwe opkomende hype-fase of worden de meeste investeerders in de luren gelegd?

Bitcoin

De grote meester blijft op dit second iets achter en hangt op $11.700 web tegen de weerstand aan. Met ethereum als voorbeeld zou de zone van $11.800 en $12.000 weleens gebroken kunnen worden. Een volgende horde komen we tegen rond de $12.900.

bitcoin_BTC_koers_volgens_michiel_cryptocurrency_decentralized_finance_defi_een_nieuwe_hype_afbeelding2Afbeelding 2: four-uurs grafiek van bitcoin op cryptocurrency alternate Coinbase

Tijd om de duimschroeven aan te draaien en het quantity erop te gooien voor de bulls. Op dit second zou de assist al op de $11.500 moeten liggen. Als we onder de $11.000 zouden zakken lijkt het feest de komende weken even over.

Op dit second liggen er veel gevaren op de loer voor de financiële markten. Richting het einde van het jaar komen er alleen maar meer bij. Om deze reden raden wij de members van Crypto Insiders aan om goed te blijven kijken naar portfoliomanagement. Je wilt wel meeliften op de stijgingen, maar zodra het de verkeerde kant opgaat geen geld verliezen! Elke werkdag van mij een video-replace over de markt ontvangen, buying and selling alerts van ons overnemen en mee discussieren? Meld je dan aan als member van Crypto Insiders en probeer 30 dagen free of charge!

About Tom Greenly

Check Also

ETH holds steadfast above $1,200 ahead of upswing to $1,400

Ether is secure above $1,200 as patrons prepare for the utmost upswing to $1,400. The …

WANT No Bitcoin lunch: Bitcoin stijgt + gekte rondom Ethereum (ETH) – Want

WANT No Bitcoin lunch: Bitcoin stijgt + gekte rondom Ethereum (ETH) Residence » WANT No …