Tuesday , January 19 2021
Home / Ethereum / Hoe groot is DeFi nou echt? Meer waard dan bitcoin en ethereum? – BTC Nieuws

Hoe groot is DeFi nou echt? Meer waard dan bitcoin en ethereum? – BTC Nieuws

De DeFi-sector wordt de afgelopen maanden steeds meer op waarde geschat. Maar wat is het nou echt waard?

De volgende bull run

Hoewel de koersen van DeFi-tokens zijn gestegen sinds de coronacrash in maart, was het de lancering van het liquiditeitsminingprogramma van Compound dat de aanzet gaf tot de volgende crypto bull run. Sindsdien weten investeerders van gekte niet welke DeFi-token ze moeten kopen om hun investering (minimaal) te verdubbelen.

In tegenstelling tot de vrijwel alle ICO’s van 2017, hebben de meeste DeFi-projecten werkende producten die verder gaan dan een mooie whitepaper en mooie dromen. Velen hebben feitelijk goede cashflows.

Klein deel

Ondanks dat de highlight al een paar maanden gericht is op DeFi, bezet DeFi maar een klein deel van de totale cryptomarkt. In feite is het geheel van wat we DeFi noemen minder waard dan zowel XRP of Bitcoin Money.

Dat de totale DeFi-sector ontzettend klein is, valt nog meer op als je de waarde vergelijkt met OG cryptocurrency’s zoals bitcoin en ethereum.

Zonder bitcoin en ethereum

De totale waarde van DeFi muntjes is four,1 miljard greenback en dat is stukken minder dan andere cash, buiten bitcoin en ethereum. Deze zijn samen 45,7 miljard greenback waard.

Een belangrijke reden waarom veel van deze projecten zo hoog worden gewaardeerd vergeleken met DeFi-projecten (behalve dan dat niemand tot een jaar geleden van DeFi gehoord had) is dat veel andere cash strijden om een betere versie van bitcoin of van ethereum te worden.

Velen willen beschouwd worden als een onafhankelijke, decentrale retailer of worth of als een protocol waarop gebouwd kan worden. Dit is in potentie triljoenen waard.

Hoewel zelfs bitcoin en ethereum nog niet door de hele wereld omarmd worden, bieden de huidige cryptocurrency koersen wel een inkijkje in welke ideeën hoog gewaardeerd worden. Op dit second zijn vooral retailer of value- en protocolmunten populair. DeFi wordt nog niet op dezelfde waarde geschat.

Hoe ver kan DeFi groeien?

Buiten Bitcoin en Ethereum zijn er een boel cryptocurrency’s ​​die dode projecten vertegenwoordigen. Denk aan de verschillende bitcoin- en ethereum killers. Toch gaat er veel geld om in die cash.  Zelfs Dogecoin, een letterlijke mememunt is meer waard dan bijna elke token in DeFi.

DeFi heeft niet per se nieuw geld nodig  om te blijven groeien. Het enige dat nodig is, is een herverdeling van kapitaal. Zoals je hieronder ziet, is de waarde van DeFi slechts 1,5% van de hele cryptomarkt. Als er een beetje geschoven wordt dan kan DeFi flinke stappen maken.

About Tom Greenly

Check Also

ETH holds steadfast above $1,200 ahead of upswing to $1,400

Ether is secure above $1,200 as patrons prepare for the utmost upswing to $1,400. The …

WANT No Bitcoin lunch: Bitcoin stijgt + gekte rondom Ethereum (ETH) – Want

WANT No Bitcoin lunch: Bitcoin stijgt + gekte rondom Ethereum (ETH) Residence » WANT No …