Monday , November 30 2020
Home / Ethereum / Alles wat je moet weten over Ethereum 2.0 – Newsbit.nl

Alles wat je moet weten over Ethereum 2.0 – Newsbit.nl

Ethereum 2.0 komt eraan. De jarenlange improve, bedoeld om ’s werelds grootste good-contractplatform radicaal te transformeren, komt steeds dichter bij implementatie. De Ethereum Basis heeft onlangs het laatste testnet “Medalla” aangekondigd. Vitalik Buterin vertelt dat hij verwacht dat ETH 2.0 eind van dit jaar daadwerkelijk zal worden gelanceerd. In dit artikel verwijzen we je naar een interessant rapport en geven we aan waarom ETH 2.0 zo’n belangrijke replace is.


Ethereum 2.0 – een interessant rapport

Wanneer fase nul van Eth 2.0 stay gaat, zal er op korte termijn weinig veranderen voor Ethereum gebruikers en dapp-ontwikkelaars. Dit komt omdat, in tegenstelling tot alle andere upgrades in de geschiedenis van Ethereum, de herziening van Eth 2.0 voornamelijk zal plaatsvinden op een andere blockchain.

Ethereum 2.0 roadmap – Bron: Coin Metrics & Coindesk

De eerste ontwikkelingsfase voor ETH 2.0 is gericht op de begin van een aside proof-of-stake blockchain-netwerk genaamd de beacon chain. Op dit nieuwe netwerk kunnen ETH-houders met een minimal van 32 ETH tokens beloningen verdienen in de vorm van jaarlijkse rente op hun vermogen. Om deze beloningen te verdienen, moeten ETH-houders beschikken over de juiste en software program die is verbonden met de beacon-chain. Daarnaast moet je goed begrijpen hoe het staken werkt.

Benieuwd? In een 22 pagina’s tellend rapport van CoinDesk Analysis wordt de technologie achter Ethereum 2.0 uitgelegd, evenals de ontwikkelingsfasen die het in de jaren na de lancering zal ondergaan.


Ethereum 2.0 is een ongekend groot challenge

Ethereum 2.0 is een groot hoogtepunt. Er is namelijk meer dan vijf jaar exhausting aan gewerkt om de ambitieuze improve mogelijk te maken.

Nooit eerder heeft de cryptocurrency-industrie een blockchain gezien van dezelfde grootte en waarde als Ethereum probeert om alle gebruikers, evenals activa, over te zetten naar een geheel nieuw gedecentraliseerd netwerk terwijl alle bewerkingen op het oude netwerk actief en actief blijven.

Het zal waarschijnlijk vele jaren duren voordat de improve van Ethereum 2.0 – in al zijn complexiteit – voltooid is. Echter, volgens ontwikkelaars. is de grootste hindernis de eerste lancering van ETH 2.0. Als alles goed verloopt heeft Ethereum iets geweldigs gepresteerd.

 

About Tom Greenly

Check Also

Analist: Ethereum prijs kan spoedig naar $750 stijgen – Newsbit.nl

November loopt spoedig ten einde en Ethereum lijkt de maand boven de $500 af te …

Crypto Tech in 2021: focus op schaalbaarheid, privacy en bruikbaarheid – Cryptonews Netherland

Supply: Adobe/Markoff Cryptocurrency is onder andere ook fintech, financiële technologie. Met bitcoin (BTC) die in …