Monday , November 30 2020
Home / Ethereum / Netwerken van Bitcoin & Ethereum bereiken recordhoogte – Cryptonews Nederland

Netwerken van Bitcoin & Ethereum bereiken recordhoogte – Cryptonews Nederland

Bron: Adobe/Lightboxx

Het lijkt erop dat Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) gelovigen de afgelopen dagen steeds actiever zijn geworden, suggereren de netwerkstatistieken van een on-chain analysebedrijf Glassnode, die een aantal all-time highs laten zien.

Eerst en vooral bereikten zowel Bitcoin- als Ethereum-netwerken nieuwe all-time highs in adressen met bepaalde hoeveelheden munten.

Het Bitcoin-netwerk heeft zojuist nieuwe hoogtepunten gezien in adressen die ten minste BTC zero.1 bevatten, terwijl er tegelijkertijd 2.163 wallets zijn met BTC 1.000 of meer – een nieuw hoogtepunt van drie maanden.

Netwerken van Bitcoin & Ethereum bereiken recordhoogte 101
Bron: studio.glassnode.com

Hetzelfde geldt voor Ehtereum, dat recentelijk nieuwe recordhoogtes bereikte in aantal adressen met
zero.01, zero.1, en ETH 1.

Er waren meer dan een miljoen wallets met ETH 1 of meer geregistreerd door Glassnode op 22 juni en bijna 7,9 miljoen adressen met een absoluut minimal van ETH zero,01.

Er is ook een nieuw file van niet-nul ETH-adressen, dat staat op meer dan 42 miljoen.

Netwerken van Bitcoin & Ethereum bereiken recordhoogte 102
Bron: studio.glassnode.com

Het totale aantal actieve Ethereum-adressen (voortschrijdend gemiddelde van 1 dag) heeft een nieuw hoogste punt in één jaar bereikt.

Een toename van de activiteit op Ethereum is ook te zien in het transactievolume, dat op 22 juni met meer dan 100% toenam.

Het transactievolume van Bitcoin is met maar liefst 135% gegroeid.

Bijgevolg bereikte het aantal ETH-transacties gisteren een nieuw hoogtepunt in zes maanden. Bovendien heeft de toename van de on-chain-activiteit ook geleid tot een nieuw file van het totale gasverbruik, evenals tot three-maandhoogten in de totale en gemiddelde blokgroottes.

Netwerken van Bitcoin & Ethereum bereiken recordhoogte 103
Bron: studio.glassnode.com

De stijging van de activiteit wordt ook weerspiegeld in een nieuwe piek van three maanden van de door bitcoin en Ethereum gerealiseerde prijzen, die respectievelijk $5.795,48 en $208,32 bedragen, wat aangeeft dat kopers bereid zijn om BTC- en ETH-posities in te voeren tegen hogere kosten in termen van USD.

Final however not least realiseerde Bitcoin dat de marktkapitalisatie een nieuw file ooit bereikte van $106,7 miljard, wat betekent dat er een recordbedrag aan USD is geïnvesteerd in bitcoin.

En zo te zien lijkt het er niet op dat die BTC’s binnenkort zullen worden verkocht, aangezien het aantal bitcoin op beurzen een dieptepunt van een jaar bereikte.

bitcoin realized cap
Bron: studio.glassnode.com
btc balance on exchanges
Bron: studio.glassnode.com

“The quantity of USD that consumers invested in BTC simply made a brand new all-time-excessive,” zei cryptohandelaar en analist Luke Martin, ook bekend als Enterprise Coinist, op een file dat vier dagen geleden is gevestigd. “Realized market cap measures the worth of all cash on the worth they final transacted. Worth isn’t there but, however conviction is,” sloot hij af.

Op pixeltijd (15:52 UTC) verandert BTC van eigenaar voor $9.696. Het steeg met 2,05% in een dag en 2,51% in een week. Ondertussen handelt Ethereum voor $243, met een stijging van 1,79% in 24 uur en four,78% in 7 dagen.

About Tom Greenly

Check Also

Analist: Ethereum prijs kan spoedig naar $750 stijgen – Newsbit.nl

November loopt spoedig ten einde en Ethereum lijkt de maand boven de $500 af te …

Crypto Tech in 2021: focus op schaalbaarheid, privacy en bruikbaarheid – Cryptonews Netherland

Supply: Adobe/Markoff Cryptocurrency is onder andere ook fintech, financiële technologie. Met bitcoin (BTC) die in …