Friday , January 22 2021
Home / Ethereum / Ethereum prijs beweegt zijwaarts en gaat op zoek naar vierde muur met hoog handelsvolume – BTC Nieuws

Ethereum prijs beweegt zijwaarts en gaat op zoek naar vierde muur met hoog handelsvolume – BTC Nieuws

Het wil maar niet vlotten met de koers van Ethereum. De cryptocurrency blijft maar rond een waarde van 200 greenback hangen en kan de resistance van 230 greenback niet doorbreken. De laatste paar weken heeft ether deze lijn één keer getest.

Zijwaartse beweging is saai

Sinds eind april beweegt de koers zijwaarts met een uitstapje omhoog en omlaag. En aangezien de bitcoin koers sinds april wel steeg, is ether in sat-waarde afgenomen. Dat heeft er toe geleid dat analisten de meest uiteenlopende voorspellingen van de koers van ETH doen.

Op het second van schrijven is ether 202 greenback waard, gisteren was dat 205 greenback. Vergeleken met veel andere cryptocurrency’s is dat stabiel te noemen.

We gaan een paar state of affairs’s van verschillende analisten langs. Hieronder advies van iemand met de ironische naam D.I.Y. Investing. Deze analist vergelijkt de ETH koers met die van bitcoin in 2015. De koersen vertonen veel gelijkenissen. Met genoeg fantasie. Die fantasie heeft de investeerder er toe gezet om dit een tweede kans te noemen, voor iedereen die wou dat ze in 2015 bitcoin kochten.

Tijd voor de vierde muur

De volgende dealer gelooft dat drie keer scheepsrecht is. De koers schuurt sinds 2015 tegen drie flinke weerstandslijnen. Op dit second take a look at de koers de laatste weerstand voor de derde keer en lijkt klaar voor een uitbraak. De rode en groene strepen onder de koers geven het handelsvolume aan. Zoals je kunt zien neemt dat quantity alleen maar toe.

190 greenback is cruciaal punt

Maar wat als de koers voor iets langere tijd onder de 200 greenback handelt? Dan is er nog wel wat speelruimte voordat merchants een doemscenario zien voltrekken. Chilly Blooded Shiller legt uit dat hij een lengthy heeft geopend tot 205 greenback. Maar als ether onder de 190 greenback eindigt, dan kan een vrije val ingezet worden. Of zoals hij het noemt, een absoluut auto ongeluk.

About Tom Greenly

Check Also

Ethereum cools off as miners book profits en masse, prices still look primed to rebound

Ethereum value was rejected at its all-time excessive of $1,440 and has considerably cooled off. …

First Mover: What’s Next for Ethereum After Cryptocurrency Hits All-Time High

Bitcoin (BTC), the biggest cryptocurrency, was down for a second straight day, pushing towards the decrease …