Monday , November 30 2020
Home / Ethereum / Ethereum (ETH) staat op het punt om uit zijn twee jaar lange downtrend te breken – Crypto Insiders

Ethereum (ETH) staat op het punt om uit zijn twee jaar lange downtrend te breken – Crypto Insiders

Ethereum (ETH), of beter gezegd ether, zit al twee jaar lang huge in een bear-markt. Ondanks dat bitcoin (BTC) enigszins teruggekrabbeld is uit de crypto winter toont de grootste altcoin op de markt nog lang niet dezelfde mate van herstel.

Blijkbaar heeft de lage koers van ether er zelfs voor gezorgd dat de totale waarde van de prime 50 blockchain bedrijven in de “Crypto Valley” van Zug, Zwitserland, met bijna 50% is gezakt. Dat meldt het Zwitserse investeringsbureau CV VC tijdens de World Financial Discussion board (WEF) in Davos op 22 januari.

Ralf Kubli, directeur van CV VC, geeft daar een kanttekening bij en zegt dat, alhoewel de waarde van crypto-gerelateerde bedrijven beïnvloed wordt door de koersen van cryptocurrencies, dezelfde prime 50 bedrijven juist meer financiering hebben ontvangen en meer mensen in dienst hebben genomen.

Terug naar de koers van ether: steeds meer analisten lijken overtuigd te zijn dat de altcoin op het punt staat om uit zijn twee jaar lange downtrend te breken. Cryptocurrency-handelaar GalaxyBTC is daar een van en noemt februari de maand waarin de koers van ether zal opstijgen:

Tip: Bitvavo is op dit second het goedkoopst om bitcoin te kopen!

Ook Satoshi Flipper, een bekende altcoin-handelaar, meldt een vergelijkbaar bericht. Volgens hem is de aankomende halving van bitcoin (BTC) nog niet in de prijs ingecalculeerd en gaat het een zeer bullish jaar worden. Ether zal in de voetstappen van BTC volgen:

Een latest onderzoek van cryptocurrency-change Binance, gepubliceerd op 22 januari, toont aan dat ether de meest gecorreleerde cryptocurrency was op de markt in 2019. Dat zou inderdaad kunnen betekenen er een grote kans is dat als bitcoin stijgt, ether dat ook zal doen.

Ether tikte vandaag kort $170 aan, een waarde die het al sinds november niet heeft gezien. Satoshi Flipper denkt dat er een prijs van $355 binnenkort inzit. Dat zou alsnog ver weg zijn van Ethers all-time excessive van eind 2017 rond $1.400

Dat ether door zijn dalende patroon is gebroken viel eerder deze maand ook marktanalist Crypto Wolf op, die zegt dat ether “de investering van dit decennium wordt.”

De nieuwe wekelijkse analyse van David staat on-line! Hij spreekt in zijn analyse “De 200 dagen transferring common (MA)” een paar belangrijke MA’s!

Free of charge video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets!

Met onze analisten en het workforce van Crypto Insiders meekletsen? Be part of dan ons free of charge discussiekanaal op Telegram!telegram180

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Fb– of Twitter.

About Tom Greenly

Check Also

Analist: Ethereum prijs kan spoedig naar $750 stijgen – Newsbit.nl

November loopt spoedig ten einde en Ethereum lijkt de maand boven de $500 af te …

Crypto Tech in 2021: focus op schaalbaarheid, privacy en bruikbaarheid – Cryptonews Netherland

Supply: Adobe/Markoff Cryptocurrency is onder andere ook fintech, financiële technologie. Met bitcoin (BTC) die in …