Friday , November 27 2020
Home / Ethereum / Topadvocaat voor Ethereum-ontwikkelaar die mogelijk 20 jaar gevangenisstraf krijgt – Cryptonews

Topadvocaat voor Ethereum-ontwikkelaar die mogelijk 20 jaar gevangenisstraf krijgt – Cryptonews

Bron: iStock/jsmith

De 36-jarige ontwikkelaar van Ethereum (ETH), Virgil Griffith, die tot 20 jaar gevangenisstraf kan krijgen omdat hij naar verluidt Noord-Korea heeft geholpen om sancties te voorkomen, wordt nu vertegenwoordigd door Brian Klein, topadvocaat en accomplice bij het advocatenkantoor in Los Angeles Baker Marquart.

Topadvocaat voor Ethereum-ontwikkelaar die mogelijk 20 jaar gevangenisstraf krijgt 102
Brian Klein. Bron: bakermarquart.com

“I now signify Virgil Griffith and am very happy that at the moment the decide discovered that he must be launched from jail pending trial. We dispute the untested allegations within the legal grievance, and Virgil seems ahead to his day in courtroom, when the total story can come out,” zo vertelde Klein op Twitter en Linkedin.

Er is nog geen volgende rechtbankdatum vastgesteld, vertelde hij Cryptonews.com, en bevestigde dat hij door Griffith zelf was aangenomen.

Zoals gemeld is een van de mensen die oproept tot de vrijlating van Griffith en die mensen aanspoort om mee te doen door een petitie te ondertekenen, de mede-oprichter van Ethereum en de vriend van Griffith, Vitalik Buterin.

Klein staat bekend om meerdere gevallen waarin hij grote spelers in de crypto-industrie vertegenwoordigde. Onlangs vertegenwoordigde hij Block.One, de ontwikkelaar van EOS (EOS), die “enthousiast was om [zijn] discussies” met de Amerikaanse Securities and Exchanges Fee op te lossen en een vergoeding van $24 miljoen te betalen voor het uitvoeren van een niet-geregistreerde initiële muntenaanbieding (ICO) die $four miljard opleverde.

Andere crypto-gerelateerde gevallen waarbij Klein betrokken is / was:

  • Hij vertegenwoordigt Arthur en Kathleen Breitman, evenals hun onderneming, in verband met rechtszaken in effectenklasse waarbij de Tezos (XTZ) crowdfunding betrokken is, die meer dan USD 230 miljoen heeft opgehaald.
  • Verdedigde met succes een digitale valutahandelaar in de federale rechtbank in Colorado tegen een strafrechtelijke aanklacht zonder vergunning voor geldoverdracht, en verzekerde de afwijzing van de zaak vóór het proces.
  • Vertegenwoordigde Erik Voorhees, CEO van [B] ShapeShift [/ B], een van de bekendste platforms die peer-to-peer-handel in digitale activa aanbieden, in zijn schikking met de SEC in een onderzoek.
  • Met succes verdedigde een bedrijf in digitale valuta in een staatsdepartementonderzoek vanuit het Midwesten (er werd geen handhavingsactie ingesteld).
    [I]Bron: Baker Marquart[/I]

Ondertussen zijn onder de klanten van Baker Marquart prominente crypto-gerelateerde bedrijven zoals Blockchain, een van de grootste portefeuilleleveranciers, Circle, het bedrijf achter USD Coin (USDC) , de op een na grootste stablecoin volgens marktkapitalisatie, en Protocol Labs, het bedrijf achter Filecoin, een van de prime 5 ICO’s van 2017.

“[Brian] additionally previously volunteered as the surface normal counsel and chair of the authorized advocacy committee for the Bitcoin Basis. Chambers has acknowledged Brian as “the main cryptocurrency trial lawyer within the USA,” volgens Baker Marquart.

About Tom Greenly

Check Also

Market Wrap: Bitcoin Loses Momentum at $19.4K; Ethereum Fees Increasing

The variety of billion-dollar spot quantity days within the bitcoin market is growing, pushing costs …

Ethereum Upgrade Adds to Crypto Mania Sparked by Bitcoin’s Surge

Photographer: Andrey Rudakov/Bloomberg Photographer: Andrey Rudakov/Bloomberg An upcoming improve for Ethereum, the most-actively used blockchain …