Tuesday , October 27 2020
Home / Ethereum / Gaat de Ethereum (ETH) koers boven de $200 uitbreken? – Blockchain Stories

Gaat de Ethereum (ETH) koers boven de $200 uitbreken? – Blockchain Stories

Door Margin Merchants NL – Hoe staat het er voor met de koers van Ethereum (ETH)? Margin Merchants NL analyseert voor Blockchain Stories de ontwikkelingen op de week – , dag – en four uursgrafiek.

Ethereum (ETH) weekgrafiek

Zoals we zien is de weekgrafiek afgelopen weekend positief gesloten. Wij bevinden ons nog steeds boven de vary van $170, die wij graag willen behouden.

Als wij goed naar de vorige twee weekgrafieken kijken, zien we dat dit greater highs en greater lows zijn.
Dit is dus een opwaartse pattern voor de korte termijn en willen wij dat de koers boven de gele lijn blijft wat de 50MA betreft.

Ethereum (ETH) daggrafiek

Op de daggrafiek bevinden we ons nog steeds in dezelfde vary als vorige week. Een consolidatie boven help en nog steeds boven de falling wedge.

Echter is het echte koopvolume uitgebleven. Je kunt zeggen dat als we help weten te houden, de enige weg omhoog is.

Als wij de hogere weerstand niveaus niet gaan testen en het koopvolume uitblijft, verwachten wij een lager steun stage te gaan testen en zo momentum kunnen creëren om alsnog omhoog te gaan.

Ethereum (ETH) four uursgrafiek

Op de four-uur grafiek zien wij dat de toppen redelijk gelijk blijven en dat de bodems hoger worden. Dit kunnen wij weg zetten als een ascending triangle.

Als wij $194 doorbreken, kunnen wij een mooie brief positie verwachten rond de koers van $224.

Als wij de blauwe oplopende trendlijn doorbreken gaan wij lagere steunlevels opzoeken. $170 gaat de eerste halte zijn die wij liever niet zien doorbreken.

Als wij deze niet houden, verwachten wij een bounce vanaf $162 richting huidige ranges. Het is dus nog even afwachten waar wij vanaf hier heen gaan en Ethereum zal snel een kant moeten gaan kiezen.


Margin Merchants NL

Margin Merchants NL is een traderscollectief van enthousiaste en ervaren merchants. Wil je leren traden of met ons meetraden, bekijk dan de various mogelijkheden voor on-line cursussen, reside seminars en commerce-groepen (Telegram) op www.altcoinbase.nl of stuur een e-mail naar information@margintraders.nl voor uitgebreide informatie.

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid gebruik te maken van Cornix, een bot waarbij je met 1 druk op de knop onze trades kunt volgen.

Wil je weten hoe dit werkt? Kijk dan in onze free of charge groep. Hier delen wij af en toe een van onze trades en laten wij onze behaalde resultaten zien.

About Tom Greenly

Check Also

ETH could retrace to $390 before the final rally to $500

ETH is at the moment buying and selling at $405 after a light pullback from …

Ethereum Is Available for Retirement Accounts With Bitcoin IRA™

The most important cryptocurrency IRA firm releases new guides across the launch of Ethereum and …