Friday , September 18 2020
Home / Ethereum / Prijsanalyse 9 oktober 2019: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin – Newsbit.nl

Prijsanalyse 9 oktober 2019: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin – Newsbit.nl

Wat een week zeg! Met de stijging die we zojuist hebben gezien zijn veel altcoins weer omlaag gezakt. We zagen de afgelopen dagen prachtige stijgingen op de altcoins en we hebben daar mooi op kunnen anticiperen. Nu is het weer even de beurt aan bitcoin! Die heeft vandaag namelijk een stijging van 5,7% achter de rug. Dat is niet het enigste. We kunnen ook zien dat de dominantie van bitcoin aan het afnemen is. Dit wil dus zeggen dat er meer geld naar de altcoins gaat, met als gevolg dat we daar hoogstwaarschijnlijk mooie stijgingen op gaan zien.


Bitcoin (BTC)

Op deze chart kijken we naar BTC/USDT. We kunnen hier zien
dat we verschillende ranges hebben. Zoals ik al vaker met jullie heb besproken
is het boven de weekly OB blijven naar mijn mening erg bullish. Dat betekent
namelijk dat we hier veel assist hebben.

Op de korte termijn zijn we aan het proberen om uit die vary te breken en boven de weekly OB te komen waar we op dit second in zitten. Dit is dus een mooi second om naar de koers van BTC te kijken. We zitten hier namelijk op een redelijk belangrijk punt. Mochten we deze namelijk breken is een kans op verdere stijging zeker iets dat we kunnen verwachten.

Als we nu naar de chart kijken zie ik het volgende. We
hebben eerst een kleine pullback gehad van de 618/705 fib vary, maar hebben
die snel weer gerecoverd en zijn gaan stijgen. We hebben de gebroken assist
gereclaimd en zagen na het reclaimen van die zone een mooie stijging!

We zijn nu dus ook web boven de HTF resistance gebroken en zitten nu STF tegen de vorige excessive en naderen de bovenkant van de OB. Die twee zones zullen geheid voor resistance gaan zorgen op BTC.

BTCUSDT Chart – TradigView

 


Ethereum (ETH)

ETH heeft web als vorige week een greatest mooie stijging achter de rug na het vinden van assist op de $182-$178. We hebben daarna gezien dat we een mooi stijging kregen richting de resistance, die ligt op de $193-$198.

Op dit second zou het voor ETH mooi zijn als we deze resistance breken en verder stijgen naar de $203. Voordat we dat kunnen zien gebeuren moeten we de 618 fib en de 705 fib breken. De 618 heeft confluence met de resistance. Dat wil dus zeggen dat we nu met ETH redelijk wat resistance hebben. Een kleine pullback is dus iets dat we kunnen verwachten.

ETHUSDT Chart – TradigView

 


Ripple (XRP)

Ripple, deze heb ik zojuist ook geanalyseerd in een video die we op youtube hebben gepost. Daarin had ik besproken dat we eigenlijk recht tegen een resistance aan zitten en daarom dus 2 state of affairs’s kunnen schetsen.

Op de hogere timeframes zagen we rejection candles op de 618
fib, die confluence heeft met de resistance. De kans is daarom dus groot dat we
een kleine pullback gaan zien. Deze zal hopelijk richting de 618 fib zijn die mooi
samen valt met de assist op $zero.267-$zero.263. Mochten we daar komen kan het maken
van een entry eventueel interessant zijn.

Als we daar niet komen en we stijgen verder heb ik als eerste goal de resistance op de $zero.288.

XRPUSDT Chart – TradigView

 


Litecoin (LTC)

LTC is eigenlijk heel simpel. We hebben mooi de resistance gebroken en hebben STF een mooie retest gezien hierop. De kans is voor LTC nu dus groot dat we verder gaan stijgen. De targets die ik stel zullen de $61.60 en de $65.54 zijn.

Als we vanaf hier weer terug zakken, kunnen we eventueel een entry gaan maken op die gebroken resistance, die dan dus assist is geworden. We moeten daarbij wel rekening houden met onze Threat To Reward Ratio. Die willen we namelijk niet onder de 1:2 hebben. Vandaar dat we op dat punt de priceaction moeten afwachten.

LTCUSDT Chart – TradigView

 


Conclusie

Na het analyseren van BTC en de ALTS kunnen we zeggen dat het er allemaal prima uitziet. Wat we nu gaan zien is hopelijk een verdere stijging op Bitcoin en Litecoin. Natuurlijk zou de pullback entry op XRP ook prima zijn, aangezien we dan mooi wat procenten kunnen pakken! Wil jij daar nou van op de hoogte blijven? be a part of dan even ons telegram kanaal: @newsbit_crypto.

About Tom Greenly

Check Also

Cardano, een commercieel gerund project – BNR Nieuws

Na altcoins als Ethereum, Eos, Tezos, Neo en Komodo is deze keer Cardano aan de …

The $55M Hack That Almost Brought Ethereum Down

Bloomberg Information reporter Mathew Leising’s new ebook “Out of the Ether: The Superb Story of …