Friday , September 18 2020
Home / Ethereum / Opgelet: Bitcoin Stijgt plotseling met 5% ook Ethereum +7% – Newsbit.nl

Opgelet: Bitcoin Stijgt plotseling met 5% ook Ethereum +7% – Newsbit.nl

De Bitcoin koers schiet vandaag plotseling omhoog tot boven de $8600 greenback en ook de Ethereum prijs kleurt donker groen.


Bitcoin is ontketend en stijgt binnen enkele uren met $400

Na bijna twee weken lang zijdelings te hebben gehandeld zien we vandaag eindelijk weer een positieve prijsverschuiving voor Bitcoin. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 BTC rond de $eight.608 greenback. Dit terwijl de BTC koers slechts three uur geleden nog rond de $eight.200 greenback lag. De prijs is dus in enkele uren tijd met $400 greenback (5%) omhoog geschoten.

 

Even leek het erop dat altcoins eindelijk weer kracht begonnen te winnen ten opzichte van de Bitcoin. De Bitcoin koers stond stil terwijl altcoins goede winsten boekten. Ook de BTC dominantie liep terug tot 66,zero%. Echter, door de prijsstijging van vandaag laat de grootste cryptocurrency zijn kracht zien. De BTC dominantie is alweer opgelopen tot 66,eight% en als de munt verder stijgt kunnen we verwachten dat altcoins weer naar achter worden gedrukt.

 


Ethereum prijs stijgt met 7%

Toch is het niet alleen maar Bitcoin die vandaag stijgt. Ook Ethereum ziet haar koers flink omhoog vliegen. Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 ether rond de $193 greenback. three uur geleden lag de prijs nog rond de $183 greenback. Dat betekent dat de Ethereum koers zelfs met een kleine 7% is gestegen.

 

De vraag is nu of de verschuiving van de Bitcoin koers negatieve invloed gaat hebben om de altcoin koersen. Vooralsnog lijkt Ethereum in ieder geval geen final te hebben van de Bitcoin koersverloop.

 

About Tom Greenly

Check Also

Cardano, een commercieel gerund project – BNR Nieuws

Na altcoins als Ethereum, Eos, Tezos, Neo en Komodo is deze keer Cardano aan de …

The $55M Hack That Almost Brought Ethereum Down

Bloomberg Information reporter Mathew Leising’s new ebook “Out of the Ether: The Superb Story of …