Thursday , October 29 2020
Home / Ethereum / Prijsanalyse 25 september: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin – Newsbit.nl

Prijsanalyse 25 september: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin – Newsbit.nl

Gisteren was een hectische avond voor Bitcoin. Met een daling van maar liefst 20% is de cryptomarkt weer in rep en roer. Er wordt weer actief gehandeld na een lange consolidatiefase met relatief laag quantity. Ik ga vandaag met jullie wat altcoins doornemen en wat ik daar op dit second zie. Ook zal ik in het telegramkanaal (@newsbit_crypto) updates posten over deze cash!


Bitcoin (BTC/USD)

Op deze chart kijken we naar BTC/USDT. We kunnen zien dat we
een flinke daling hebben gehad met een low op $7800. Van daaruit hebben we
help gevonden op de weekly OB. Deze ligt op de $8727-$7615. Dit is een greatest
brede vary, dus mocht je voor de lange termijn BTC willen kopen, doe dat dan
gedurende de fase in deze vary.

Op de korte termijn vormen we een potentiële bearflag. Mocht deze omlaag breken gaan we de low weer opzoeken die op de $7800 ligt. Natuurlijk kan hij ook omhoog breken. Wat we dan als goal kunnen stellen is de bovenkant van de OB oftewel $8727

 

BTC/USD

 


Ethereum (ETH/USD)

Door de dump van bitcoin is ETH ook flink onderuitgegaan. Toch hebben we help gevonden op de help die we hadden staan op de $168,00-$163,63. Op dit second zijn we eigenlijk aan het wachten op een actie van ETH.

We zitten op dit second namelijk in een vary. Deze kan twee kanten op breken. Als we omhoog breken kunnen we flinke resistance verwachten rond de $178. En omlaag eventuele help rond $158 en de decrease low op $149. Het is voor ETH nu dus even afwachten op de richting die gekozen gaat worden.

 

ETH/USD

 


Ripple (XRP/USD)

Ripple is web even een ander verhaal als de relaxation van de altcoins
in deze analyse. Deze heeft namelijk al een redelijk opleving gehad. We hebben
met XRP namelijk de vary, waar XRP in zat, al gebroken en zitten nu tegen de
STF resistance en de HTF resistance aan.

Wat we nu op XRP kunnen verwachten is dat we óf door de STF resistance breken op $zero.4710-$zero.25146 óf dat we terugzakken naar de geclaimde help op $zero.2417-$zero.23983. Van daaruit kan het zo zijn dat we richting de $zero.23 gaan, aangezien we dan een rejection van de HTF en de STF resistance hebben gehad. Het liefste zien we hem die twee dus breken en verder stijgen naar de $zero.26379

 

XRP/USD

 


Litecoin (LTC/USD)

Met litecoin zitten we nog wel in de vary. Litecoin zelf had de laatste paar dagen een mooie stijging laten zien, maar heeft dat allemaal weer ingeleverd. De prijs is volkomen teruggezakt en heeft nu help gevonden rond de $54.28-$53.56. Deze help is niet extreem sterk.

We hebben op dit second een mooie day by day OB onder die help
zitten waar we nu zitten. Die OB is redelijk stek. Het lijkt me dus ook mooi
als het bearishe situation uit gaat spelen. Dat is het breken uit de vary naar
beneden en help vinden op die OB die op de $51.84-$50.63 ligt. Van daaruit
kunnen we wel een mooie stijging verwachten op LTC.

Het bullish situation op LTC daarentegen is ook niet verkeerd. Wat er dan gebeurt is omhoog breken uit de vary en van daaruit doorstijgen tot de $61.60

 

LTC/USD

 


Conclusie

Na het analyseren van BTC en de ALTS kunnen we zeggen dat het afwachten is. We kunnen pas entries maken als de desbetreffende cash uit de ranges zijn gebroken. De entries kun je pas maken op de retest. Anders kom je in de knoop met je riskmanagement.


About Tom Greenly

Check Also

Ethereum prijsanalyse 27 oktober 2020 – Newsbit.nl

Hoe staat Ethereum er deze week voor? Elke dinsdag analyseert onze crypto analist de ETH …

Bitcoin weer boven $13.000, Ethereum en grote Altcoins corrigeren lager – Cryptonews Netherland

Na een neerwaartse correctie op korte termijn vond de bitcoin-prijs steun boven $12.750. BTC begon …