Friday , September 18 2020
Home / Ethereum / Ethereum deed het goed in augustus – about-crypto

Ethereum deed het goed in augustus – about-crypto

            

De maand augustus was voor Ethereum een buitengewoon goede maand. Het netwerk maakte 75 miljoen unieke adressen, regelde een obligatie van 20 miljoen en hoste meer dan 2500 DApps.

De maand augustus was voor Ethereum een buitengewoon goede maand. Het netwerk maakte 75 miljoen unieke adressen, regelde een obligatie van 20 miljoen en hoste meer dan 2500 DApps.

Ethereum deed het goed in augustus

Het rapport

Uit het rapport van ConsenSys blijkt wel dat Ethereum een schouderklopje verdient. “Dat het mogelijk is zo’n lijst samen te stellen, is een behoorlijk bewijs van transparantie en controle van het Ethereum netwerk”, aldus het blockchain bedrijf. 

Het aantal unieke adressen van Ethereum loopt dagelijks flink op. Op 19 september alleen al werden er 55.000 nieuwe aangemaakt. Het netwerk van de cryptocurrency heeft eight.933 nodes, waarvan 43 procent zich in de Verenigde Staten bevindt. De gemiddelde hashrate ligt rond de 106 tH/s. In augustus werden er 43 DApps op de Ethereum Blockchain gebouwd. Het totaal aantal ligt hiermee op 2.597. De DApps hebben samen circa 17.000 gebruikers per dag.

De helft van alle stablecoins op de markt, is ontwikkeld op het Ethereum netwerk.

Dat het mogelijk is zo’n lijst samen te stellen, is een behoorlijk bewijs van transparantie en controle van het Ethereum netwerk.

– ConsenSys

Bronnen

  • CryptoSlate
  • Afbeelding: ETHNews

    

About Tom Greenly

Check Also

The $55M Hack That Almost Brought Ethereum Down

Bloomberg Information reporter Mathew Leising’s new ebook “Out of the Ether: The Superb Story of …

Top 3 Coins Price Prediction Bitcoin, Ethereum and Ripple: BTC aims for $11,355

Evaluation reveals a spike within the variety of 5,000 to 10,000 BTC transactions between Might …