Saturday , September 19 2020
Home / Ethereum / Bitcoin daalt tot $10.000, ook Ripple en Ethereum omlaag – Newsbit.nl

Bitcoin daalt tot $10.000, ook Ripple en Ethereum omlaag – Newsbit.nl

Vandaag is een slechte dag voor de cryptomarkt. De Bitcoin prijs daalt vandaag tot de $10.000 greenback en ook de Ripple en Ethereum koersen kleuren rood.


Bitcoin koers daalt tot $10.000 grens

Ondanks de positieve verwachtingen van verschillende crypto analisten, door de lancering van van Bakkt, zien we de Bitcoin koers vandaag tot de $10.000 greenback grens.

Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $10.zero20 greenback. Gisteren lag de Bitcoin prijs nog rond de $10.210 greenback. Dat betekent dat de koers vandaag met 1,9 procent is gedaald.

 

Bitcoin snelt richting een alles beslissende transfer. Maandag vindt de lancering van het Bakkt platform plaats en males verwacht dat dit een grote invloed op de BTC prijs zal hebben. Ook als we de grafiek analyseren lijkt de munt klaar te zijn voor grote volatiliteit. De vraag is nu of de lancering van het Bakkt platform positief of negatief gaat uitpakken.

 


Ethereum (ETH) daalt met 1,three procent

Niet alleen de Bitcoin koers daalt vandaag. Ook de grootste altcoin ter wereld, Ethereum, ziet haar prijs vandaag terugvallen. Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 Ether rond de $216,10 greenback. 1 dag geleden lag de ETH prijs nog rond de $218,90 greenback. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 1,three procent is gedaald.

 

De afgelopen week heeft Ethereum uitermate goed presteert. De munt steeg in de afgelopen 7 dagen namelijk met zo’n 17,eight procent. Daarmee is ETH de op 1 na greatest presterende altcoin.

 


Ripple (XRP) prijs daalt met zero,9 procent

Tot slot behandelen we vandaag Ripple’s XRP. Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $zero,289 greenback. 1 dag geleden lag de Ripple prijs rond de $zero,291 greenback. Dat betekent dat de koers vandaag met een kleine 1 procent is gedaald. Ben je nou benieuwd hoe de XRP grafiek ervoor staat? In de onderstaande video vertelt crypto analist Thijs zijn verwachtingen.

 

XRP video replace

Ripple heeft het hele jaar bijna geen winstgeboekt en werd door investeerders ook wel de saaiste cryptomunt van 2019 genoemd. Echter, de afgelopen week heeft ook XRP een prachtige stijging meegemaakt. In 7 dagen tijd is de munt namelijk met zo’n 11 procent gestegen.

 


About Tom Greenly

Check Also

BTC eyes drop to $10,500?

MicroStrategy, a publicly-traded enterprise intel agency, has just lately purchased a further $175 million price …

Bitcoin en Altcoins laten tekenen van opwaartse voortzetting zien – Cryptonews Netherland

De Bitcoin-prijs wint aan kracht en piekte zelfs boven de weerstandszone van $11.000. BTC corrigeert …