Friday , September 18 2020
Home / Ethereum / Ethereum koers stijgt met 15 procent, bijna 200 dollar (181 euro) – BTC Nieuws

Ethereum koers stijgt met 15 procent, bijna 200 dollar (181 euro) – BTC Nieuws

De waarde van ether is sinds het start van september met bijna 15 procent toegenomen. De koers schuurt tegen de 200 dollar aan, omgerekend is dat 181 euro.

Ethereum is aan een goede maand bezig, bijna elke dag schrijft de munt groene cijfers. De grootste altcoin lijkt zodoende een eigen koers te varen, en bewoog de afgelopen dagen niet mee met bitcoin.

Beter dan andere altcoins

Maar de koers van ether liet ook weer andere bewegingen zien dan de meeste altcoins. Gisteren schreven vrijwel alle altcoins rood, maar ether bleef gestaag groeien. Op het second van schrijven is ether de afgelopen 24 uur met 2,62 procent toegenomen en is de koers maar enkele centen verwijderd van de 200 dollar grens. Die spannende koersontwikkeling volg je het beste op onze ether koerspagina.


Volg koers ethereum

Waarom stijgt de ether koers?

Op dit second is in Tel Aviv de Ethereal Summit bezig, een bijeenkomst voor alles over Ethereum. Het kan zijn dat dit nieuw leven geblazen heeft in de prijs van ether. Daarnaast is gisteren bekend geworden dat BitPay ether gaat ondersteunen.

Ether zal ook beschikbaar worden voor de gebruikers van de BitPay pockets en de bankpas van het bedrijf, die momenteel alleen bitcoin, bitcoin money en wat stablecoins ondersteunt.

Over BitPay

BitPay CEO Stephen Pair noemt ether een logische keuze, aangezien de bovenste altcoin al door duizenden andere bedrijven wordt gebruikt.

BitPay loopt consequent voorop bij het gebruik van cryptocurrency om echte problemen op te lossen en onze wereldwijde klanten de beste opties te bieden om met meerdere blockchain-activa te betalen

Vitalik Buterin deelt de opwinding van Pair en beweerde dat de integratie van ETH in het wereldwijde betalingssysteem een nieuwe wereld van mogelijkheden opent voor het ecosysteem van de munt.

Dit opent een nieuwe wereld aan mogelijkheden voor het Ethereum-ecosysteem. Samen kunnen we een toonaangevende innovator blijven voor use instances voor cryptocurrency’s in de echte wereld.

BitPay werd opgericht in 2011 en pioniert dus al een tijd op het gebied van cryptocurrency-betalingen.

Het bedrijf kreeg onlangs wel veel kritiek te verduren omdat zij bitcoin donaties aan Hong Kong Free Press blokkeerden.

About Tom Greenly

Check Also

Cardano, een commercieel gerund project – BNR Nieuws

Na altcoins als Ethereum, Eos, Tezos, Neo en Komodo is deze keer Cardano aan de …

The $55M Hack That Almost Brought Ethereum Down

Bloomberg Information reporter Mathew Leising’s new ebook “Out of the Ether: The Superb Story of …