Tuesday , September 22 2020
Home / Ethereum / CasperLabs haalt $14,5 miljoen op voor oplossen schaalbaarheidsproblemen Ethereum – Crypto Insiders

CasperLabs haalt $14,5 miljoen op voor oplossen schaalbaarheidsproblemen Ethereum – Crypto Insiders

Uit een artikel van The Block blijkt dat CasperLabs, een startup die zich bezighoudt met het schaalbaarer maken van Ethereum 2.zero, ruim $14,5 miljoen heeft opgehaald. Met de investeringen hoopt de startup Ethereum schaalbaarder te kunnen maken zonder dat de decentralisatie daar onder leidt.

Het geld werd opgehaald tijdens een zogenoemde “Sequence A”-ronde. De grootste investeerder was Terren Peizer. Hij onderzoekt de crypto– en blockchain-sector al sinds “het start”. Hij zou al langere tijd op zoek zijn naar een bedrijf dat “aan de kracht en decentralisatie van een publieke chain kan werken”. Hij voegde toe:

Schaalbaarheid van een product en bedrijf is de leidende motor voor waardecreatie. Consequent wordt het meest bekwaam schaalbare bedrijf marktleider,

De startup, waar nu zo’n 28 werknemers werken, zal het geld gebruiken om nieuwe teamleden aan te nemen, zo vertelt de CTO van CasperLabs, Medha Parlikar, aan The Block:

We zullen investeren in ons technische kernteam, evenals in belangrijke initiatieven zoals ondersteuning van ecosystemen, bruikbaarheid en ervaring, en meer,

CasperLabs hoopt op den duur het “schaalbaarheids trilemma” op te kunnen lossen. Echter is het ook bezig met het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijk platform voor de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties (dApps). Eerder dit jaar voegde een van Ethereum’s vooraanstaande Ethereum-onderzoekers, Vlad Zamfir, zich bij het group van CasperLabs.

Ethereum kampt internet als veel andere blockchain-systemen met schaalbaarheidsproblemen. De mede-oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, zei start deze maand tijdens een podcast dat Ethereum 2.zero, een grote improve van het systeem, echt de wereldcomputer zal worden.

Crypto Insider David legt in zijn nieuwste bitcoin (BTC) koers weekanalyse uit dat hij de koers op dit second bullish vindt! Wil je weten wat hij voor de lange termijn verwacht? Lees dan hier verder.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Fb– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

About Tom Greenly

Check Also

After 16% drop, traders target $250 Ethereum price — Here’s 3 reasons why

The crypto market noticed a major correction immediately and Ether (ETH) price didn’t escape the …

First Mover: Digital Gold Narrative Could Be Bitcoin’s Lone Ace as Ethereum Gains

It’s just about assured at this level that greater inflation is coming. The Federal Reserve, …