Wednesday , September 23 2020
Home / Ethereum / EOS op gebied van gebruikersaantallen en transacties de grootste ten opzichte van TRON en Ethereum – Crypto Insiders

EOS op gebied van gebruikersaantallen en transacties de grootste ten opzichte van TRON en Ethereum – Crypto Insiders

De afgelopen 7 dagen zagen de drie bekendste dApp-platformen, EOS, Ethereum en TRON, weer voor miljoenen aan volumes op hun netwerken. Terwijl het aantal dApps en good contracts gestaag blijft stijgen voor alle drie de platformen, blijven sommigen van hen achter op het gebied van het aantal gebruikers, quantity en transacties. Op foundation van gegevens van DappReview kunnen we een beter beeld krijgen van de stand van zaken.

Volumes

Wanneer we naar de volumes op de drie netwerken kijken dan zien we dat TRON de grootste is. De afgelopen 7 dagen zag TRON een quantity van $60,2 miljoen. Wel komt Ethereum met een quantity van $57,2 miljoen dichtbij TRON. EOS staat op dit vlak op de derde plek. Het zag de afgelopen week namelijk een quantity van $42,5 miljoen.

Transacties

Op het gebied van aantallen transacties is het beeld iets anders. Daar is EOS de grote nummer een. EOS zag 27,9 miljoen transacties terwijl TRON er 7,9 miljoen zag. Ethereum blijft op dit vlak steken. Het zag namelijk slechts 362.839 transactie in de afgelopen week.

Gebruikers

Misschien wel het belangrijkste gegeven voor de platformen is het aantal gebruikers dat gebruikmaakt van hun platform. Ook hier is EOS de grote nummer een. De afgelopen 7 dagen maakten 873.368 gebruik van EOS. Daarachter staat TRON met 230.415 gebruikers. Ethereum staat ook hier op de derde plek. Het platform met de grootste altcoin, ethereum (ETH), zag slechts 114.139 gebruikers.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Fb– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

About Tom Greenly

Check Also

Ethereum Price May Plunge To $250: Here’s What Analysts Think

KEY POINTS Ethereum drops to $340, a 28% lower from its 2020 excessive of $480 …

Bitcoin zakt richting $10.600, Ripple onder de $0,24 – Cryptonews Netherland

Na een duidelijke doorbraak van meer dan $11.000, kreeg de bitcoin-prijs weerstand in de buurt …