Wednesday , September 23 2020
Home / Ethereum / Bitcoin, Ethereum en Ripple tonen klein herstel – Newsbit.nl

Bitcoin, Ethereum en Ripple tonen klein herstel – Newsbit.nl

Na de recente crash zien we vandaag dat de belangrijkste crypto’s: Bitcoin, Ethereum en Ripple een klein herstel vertonen.


Bitcoin (BTC) herstelt tot $9600 greenback

Na een flinke crash, waarbij de Bitcoin koers daalde van $10.260 tot $9450 greenback, bleef het herstel gisteren uit. Echter, vandaag zien we dat een klein herstel plaats vindt. Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $9600 greenback. 1 dag geleden lag de BTC koers rond de $9452 greenback. Dat betekent dat de koers vandaag met 1,1 procent is gestegen.

 

BTC/USD

Het kleine herstel van vandaag betekent niet direct dat de Bitcoin prijs vanaf nu weer blijft stijgen. Zo vertelt analist Josh Rager dat een nieuwe koersdaling ervoor zou kunnen zorgen dat de Bitcoin koers daalt tot rond de $eight.700 greenback. Vervolgens zou hij zelfs tot richting de $eight.000 greenback kunnen dalen.

“Pas als de BTC prijs stijgt tot boven de $10.100 greenback ben ik weer bullish,” zegt hij.

 


Ethereum (ETH) rond $170 greenback.

De grootste altcoin, Ethereum, heeft haar koers nog verder zien dalen dan de Bitcoin. Vandaag zien we dat ETH eigenlijk geen herstel vertoont. Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 Ethereum token rond de $170 greenback. 1 dag geleden lag de ETH prijs rond de $169,30 greenback, wat betekent dat de munt slechts met zero,2 procent is gestegen vandaag.

 

ETH/USD

Analist Max Keiser heeft niet erg veel vertrouwen in het herstel van Ethereum. Hij voorspelde namelijk dat de ETH koers zal dalen tot $90 greenback. Newsbit analist Thijs is optimistischer. Hij vertelt dat het interessant wordt om purchase orders te plaatsen bij de volgende assist zone van $151 – $159 greenback.

 


Ripple (XRP) prijs stijgt met 1.eight procent

Tot slot beschrijven de XRP koers. Ook Ripple kon niet ontsnappen aan de BTC crash die eergisteren plaatsvond. Echter, vandaag zien we dat XRP 1 van de finest presterende prime 20 cryptomunten is. Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $zero,257 greenback. 24 uur geleden lag de XRP prijs rond de $zero,253 greenback. Dat betekent dat de Ripple koers vandaag met 1.eight procent is gestegen.

 

XRP/USD

Volgens analist Thijs kan de XRP koers verder dalen tot de decrease low op $zero.2431. Het is dus verstandig om nog even af te wachten. Wel is het volgens de analist een mooie zone voor de long run luggage.

 


About Tom Greenly

Check Also

Ethereum Price May Plunge To $250: Here’s What Analysts Think

KEY POINTS Ethereum drops to $340, a 28% lower from its 2020 excessive of $480 …

Bitcoin zakt richting $10.600, Ripple onder de $0,24 – Cryptonews Netherland

Na een duidelijke doorbraak van meer dan $11.000, kreeg de bitcoin-prijs weerstand in de buurt …