Saturday , September 19 2020
Home / Ethereum / Dit gaan Bitcoin, Ethereum en Ripple in september meemaken – Want

Dit gaan Bitcoin, Ethereum en Ripple in september meemaken – Want

Nu we vanmorgen door een technische onvolkomenheid de crypto-analyse moesten publiceren zonder nieuwsoverzicht hebben we natuurlijk wat goed te maken. Daarom kijken we in deze bijdrage vooruit naar de ontwikkelingen die de koers van de belangrijkste cryptomunten in de komende maand september kunnen bepalen.

Wat staat de Bitcoin in september te wachten?

In september zal cryptohandelshuis Bakkt reside gaan. Dit handelshuis gaat Bitcoin (BTC) opties verhandelen en Bitcoin die als dekking dient voor de optie ook fysiek inkopen. Hierdoor stijgt de vraag naar Bitcoin. Ook zijn dergelijke instrumenten geliefd bij institutionele beleggers. Daarmee verwachten veel analisten dat dit een grote set off is voor nieuwe koersrecords.

Daar staat tegenover dat, zoals we vanmorgen al in onze crypto-analyse meldden, crypto-influencer en ‘Faketoshi’ Craig Wright meer dan een half miljoen Bitcoin moet betalen als gevolg van een rechtszaak die hij verloor. Het risico bestaat nu dat de winnaars van het proces, de erven Kleinman, een groot deel van die Bitcoins moeten verkopen om de juridische kosten en belastingclaim, die op kan lopen tot 40% van het toegewezen vermogen, te betalen. De dump van 200.000 Bitcoin heeft ongetwijfeld negatieve gevolgen voor de koers.

Daarmee belooft het een spannende maand te worden voor de Bitcoin.

Blijft Ethereum (ETH) in september in de luwte aan haar herstel werken?

Ethereum (ETH) heeft problemen met de schaalbaarheid van haar Bitcoin. Hierdoor is de ruimte om meer transacties te verwerken zeer beperkt. Males heeft voorlopig 2 miljoen greenback ter beschikking gesteld om een technische oplossing uit te werken.

Daarnaast staat in het kader van de reguliere laborious-forks (die in het white paper zijn vastgelegd) de Istanbul laborious fork op het programma. Deze is echter uitgesteld vanwege technische problemen. Dit leidt tot de vraag in hoeverre de Ethereum (ETH) het vertrouwen van de achterban kan behouden. Ook is de vraag hoe Ethereum (ETH) de schaalgrootte kan opschroeven zodat er meer transacties plaats kunnen vinden.

Vooralsnog lijkt de koers op korte termijn te stagneren door de problemen.

Gaat de Ripple (XRP) verdwijnen in september?

Van de prime three cryptomunten lijkt de maand september voor de Ripple (XRP) veruit het spannendst te worden. Gisteren bleek al in welke financiële spagaat de XRP zich bevindt. Ook gaan de beleggers steeds tougher morren. Nu de CEO van Ripple zich eindelijk over de verkoop van grote hoeveelheden van de cryptomunt door het achterliggende bedrijf uitsprak zijn de gemoederen verder opgelopen. In zijn Tweets lees je wat hij te zeggen had.

Dit bleek allerminst genoeg om de gemoederen te bedaren. Nu blijkt dat het bedrijf kiest voor de zakelijke klanten van de betaaloplossing zinnen de beleggers op een laborious fork om zo hun belang letterlijk af te scheiden. Nu de achterban enthousiast op dat voorstel lijkt te reageren en er zelfs kapitaal en technische ondersteuning wordt toegezegd om de XRP laborious fork mogelijk te maken zou het wel eens kunnen dat de ontwikkelingen snel gaan. Het is daarmee niet denkbeeldig dat de Ripple (XRP) munt zoals we die nu kennen verdwijnt.

Als we een parallel trekken met de aandelenmarkt zou het opkopen van de munt voor de laborious fork tot prijsstijgingen kunnen leiden. Anderzijds is dergelijk gekrakeel natuurlijk niet goed voor het vertrouwen, zeker niet nu de CEO aangeeft de prioriteiten voor ontwikkeling van de munt elders te leggen.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen van de Bitcoin?

Je kunt de ontwikkelingen zelf dagelijks volgen met onze WANT crypto-analyse. Deze kun je op de web site bekijken, maar je kunt je ook eenmalig registreren om de crypto-analyse elke dag free of charge in jouw mailbox te ontvangen. Uiteraard kun je ook de reside-koersen 24 uur per dag volgen als je actual-time op de hoogte wilt blijven.

 

 

Reageer op artikel:

Dit kunnen we verwachten van Bitcoin (BTC), Ripple (XRP) en Ethereum (ETH) in september

About Tom Greenly

Check Also

BTC eyes drop to $10,500?

MicroStrategy, a publicly-traded enterprise intel agency, has just lately purchased a further $175 million price …

Bitcoin en Altcoins laten tekenen van opwaartse voortzetting zien – Cryptonews Netherland

De Bitcoin-prijs wint aan kracht en piekte zelfs boven de weerstandszone van $11.000. BTC corrigeert …