Friday , September 18 2020
Home / Ethereum / Gaat Bitcoin richting kiezen & wat te doen met Ethereum? – Newsbit.nl

Gaat Bitcoin richting kiezen & wat te doen met Ethereum? – Newsbit.nl

Het is maandag, mijn vakantie zit erop en dus is het tijd om ons voor te bereiden op een nieuwe week vol met kansen in de cryptomarkt. Laten we daarom beginnen met het kijken naar bitcoin. Vervolgens gaan we een blik op Ethereum werpen, die overigens op een belangrijk punt zit. Ik wil in dit artikel met jullie behandelen wat we kunnen verwachten en wat ik denk dat er gaat gebeuren.


Wat is BTC aan het doen?

Als we naar de charts van bitcoin kijken zien we eigenlijk alleen maar facet methods motion. We maken soms een kleine transfer up, maar die wordt al snel weer terug naar beneden gedrukt door de bears. Dit laat dus ook weer zien dat de bulls in de minderheid zijn.

Op dit second is BTC aan het rangen boven de $9918-$9730 assist. Deze assist is in deze korte periode ook erg vaak getest.

Als we er even een stukje theorie bij halen, weten we dat hoe vaker een assist getest wordt hoe zwakker die assist wordt. Dat is zeker niet anders voor BTC.

 

(Geel: Vary / Sideways motion)
(Rode blokjes: Contact factors)

Wat kunnen we nu verwachten?

Op dit second is het lastig om een
richting te kiezen voor BTC. We moeten dus eerst eventjes afwachten wat er op
dit stage gaat gebeuren. Natuurlijk kunnen we wel naar 2 state of affairs’s kijken.
Bullish en bearish, mocht de transfer komen, zijn wij in ieder geval voor bereid op
beide kansen!


Bullish

Bullish, iets dat voor mij niet echt te zien is op de charts. Ik wacht daarom rustig af. Pas als we boven de $10688-$11036 breken ben ik echt bullish op bitcoin. Ik zelf wacht in het bullishe state of affairs dan ook met het maken van een entry. Die zal namelijk op de pullback liggen na het breken van de resistance op $10688-$11036. Mocht ik in die vary een entry maken, worden mijn verkooppunten $11751 en $12996. Het liefste verkoop ik daar zo min mogelijk! Ik wil namelijk BTC aanhouden en laten lopen, indien hij een mooie run maakt.

 

 


Bearish

Bearish, dat is wat ik nu ben. Ik zelf
denk dat we deze assist niet zo lang meer gaan houden zonder enige strikes. Als
we naar het quantity kijken zien we dat dit ook steeds verder afneemt. Verder
zien we veel rejection candles op de every day en 4h.

Daarom wacht ik in het bearishe state of affairs
af op de $9435-$8823. Daar ga ik zeker purchase orders zetten mits de worth motion
mij aanstaat! Daarmee bedoel ik dat ik een hammer of een andere bullishe
candlestick formatie wil zien.

Van daaruit gaan we dan een entry maken en eigenlijk de commerce zo ver mogelijk door laten lopen, zoals eerder genoemd. De eerste verkooptargets zouden in dit geval zijn: T1:$10688 T2:$11751 T3:$12996. Ook deze wil ik zo ver mogelijk door laten lopen.

 


Wat nu?

Voor bitcoin is het nu belangrijk dat we even afwachten wat hij gaat doen! Mocht hij een richting hebben gekozen, zal ik 1 van de twee state of affairs’s toepassen. Wil je daar nou van op de hoogte blijven? Be a part of dan zeker onze telegram @newsbit_crypto.


Wat te doen met Ethereum?

Ethereum doet de laatste paar dagen eigenlijk niet zo veel. Ethereum blijft maar hangen op de assist van $183.7-$178.5. We zien hier een beetje hetzelfde als met BTC. Ook veel touchpoints op de recente assist. Dit geeft al aan, zoals boven besproken, dat de bears in het spel zijn en dat de assist het niet lang meer gaat houden.

 

 


Wat kunnen we verwachten?

Benieuwd hoe de grootste altcoin, Ethereum, er nu voor staat? Bekijk dan de onderstaande video.

 

About Tom Greenly

Check Also

Cardano, een commercieel gerund project – BNR Nieuws

Na altcoins als Ethereum, Eos, Tezos, Neo en Komodo is deze keer Cardano aan de …

The $55M Hack That Almost Brought Ethereum Down

Bloomberg Information reporter Mathew Leising’s new ebook “Out of the Ether: The Superb Story of …