Tuesday , September 22 2020
Home / Ethereum / Dit is waarom Ethereum Classic (ETC) met 30% is Gestegen – Newsbit.nl

Dit is waarom Ethereum Classic (ETC) met 30% is Gestegen – Newsbit.nl

De Ethereum Classic (ETC) prijs is deze week met meer dan 30 procent gestegen. Dat komt doordat er veel positief naar buiten is gebracht over de munt. In dit artikel lees je waarom de ETC koers deze week omhoog is gevolgen.


Ethereum Classic koers +32.7%

Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 ETC token rond de $7,27 greenback. 7 dagen geleden lag de Ethereum Classic prijs nog ‘slechts’ rond de $5,48 greenback. Dat betekent dat de koers deze week met 32.7 procent gestegen.

 

ETC/USD

Reden 1: Atlantis Fork

De eerste belangrijke reden dat de Ethereum Classic koers is gestegen is de Atlantis Fork. De Fork gaat naar verwachting op 13 september plaatsvinden, in blok eight.772.000.

De Atlantis Fork is bedoeld om de beveiliging van het ETC netwerk te verbeteren, waar de group zich al tijden zorgen over maakt. Daarnaast wordt de compatibiliteit van ETC met Ethereum gewaarborgd, waardoor het gemakkelijker wordt om samen te werken tussen beide blockchains. Daarnaast zal de stabiliteit van het ETC netwerk verbeterd worden, wat ervoor zorgt dat de blockchain minder gevoelig is voor een 51% aanval.


Reden 2: North Block Capital sluit zich aan bij ETC Labs

Gisteren kwam naar buiten dat de investeringsgroep North Block Capital toegetreden is tot het studioprogramma van Ethereum Classic Labs. Samen zullen de bedrijven verschillende initiatieven naar buiten brengen voor klanten en companions van North Block Capital.

ETC Labs heeft op eight augustus haar studio programma aangekondigd. Met dit programma streeft de organisatie ernaar om nieuwe projecten op foundation van de ETC blockchain te ondersteunen. ETC labs zal dus zowel technische als marketingexpertise bieden. De CEO van Ethereum Classic Labs zegt het volgende over de samenwerking:

“North Block Capital heeft een indrukwekkende geschiedenis van het stimuleren van innovatieve projecten en het leiden van de vooruitgang van blockchain-bedrijven. We zijn verheugd om met hen samen te werken en hun projecten te ondersteunen en voorop te lopen in het bevorderen van blockchain-bedrijven en technologie. Het previous uitstekend bij ETC Labs en het Studio-programma stelt ons in staat om snel in de technische behoeften van hun projecten te voorzien. ”


Reden three: ETC Summit

De jaarlijkse Ethereum Classic Summit is gepland op three en four oktober in Vancouver. Het is niet ongebruikelijk dat cryptocurrencies in prijs stijgen in de aanloop naar een dergelijk evenement. Als we terug kijken naar de ETC koers dan zien we dat in het verleden elk jaar de koers omhoog is geschoten voorafgaand aan dit evenement. Investeerders hopen op nieuwe primeurs die prijs nog verder zullen laten stijgen.

 


About Tom Greenly

Check Also

After 16% drop, traders target $250 Ethereum price — Here’s 3 reasons why

The crypto market noticed a major correction immediately and Ether (ETH) price didn’t escape the …

First Mover: Digital Gold Narrative Could Be Bitcoin’s Lone Ace as Ethereum Gains

It’s just about assured at this level that greater inflation is coming. The Federal Reserve, …