Tuesday , September 22 2020
Home / Ethereum / Bitcoin terug boven $10.400, ook Ethereum en Ripple stijgen – Newsbit.nl

Bitcoin terug boven $10.400, ook Ethereum en Ripple stijgen – Newsbit.nl

De cryptocurrency koersen stijgen weer en de three belangrijkste cryptocurrencies, Bitcoin, Ethereum en Ripple boeken vandaag mooie winsten.


Bitcoin prijs stijgt tot $10.400 greenback

Waar we de Bitcoin prijs gisteren nog zagen dalen tot $9820 greenback, zien we vandaag dat de grootste cryptocurrency ter wereld een flinke stijging laat zien. Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 BTC rond de $10.400 greenback. Iets meer dan een dag geleden lag de prijs dus nog rond de $9820 greenback. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 6 procent is gestegen.

 

BTC/USDT

Analist Thijs vertelt het volgende over de Bitcoin grafiek:

“BTC heeft na een bounce op de help een mooie stijging gehad tot de eerste resistance. Mochten we deze resistance breken dan is de kans groot dat we voor de Quick Timeframe Excessive gaan. “

 


Ethereum (ETH) koers doorbreekt $195

Ook de grootste altcoin, Ethereum, maakt vandaag een goede stijging mee. Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 ETH token rond de $195,5 greenback. Dat is ongeveer three procent hoger dan 24 uur geleden.

 

ETH/USDT

Analist Thijs vertelt het volgende over de Ethereum grafiek:

“Op dit second zien we dat ETH na de rejection op de $203 terug is gezakt naar de vorige lows op $182. Vanuit hier hebben we een bounce gemaakt. Op dit second gaat ETH weer richting de $203 om die resistance opnieuw te testen. We kunnen nu dan dus 2 situations gaan schetsten voor ETH. Of we krijgen een rejection breken de lows en gaan verder down naar de volgende help op $172. Of we breken deze resistance en gaan richting de $226. Mocht je een entry willen maken op ETH doe dit na de resistance into help flip op $203.”

 


Ripple (XRP) stijgt tot $zero,276

Tot slot bekijken we de koersverloop van XRP. Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $zero,276 greenback. 24 uur geleden lag de Ripple prijs nog rond de $zero,270 greenback. Dat betekent dat de XRP koers vandaag met zo’n 2,four procent is gestegen.

 

XRP/USDT

Analist Thijs vertelt het volgende over de XRP grafiek:

“Wat ik op XRP zie is dat we de vorige resistance hebben gebroken en hebben geclaimd als help. Vanuit daar zien we nu een bounce die ons richting de $zero.281 kan brengen. Ook is het zo dat we van uit daar eventueel wel weer de vorige excessive kunnen gaan opzoeken op $zero.2919. Op de grotere timeframes zit er daar wel flinke resistance. let dus op met het maken van een entry in die vary!”

 


About Tom Greenly

Check Also

After 16% drop, traders target $250 Ethereum price — Here’s 3 reasons why

The crypto market noticed a major correction immediately and Ether (ETH) price didn’t escape the …

First Mover: Digital Gold Narrative Could Be Bitcoin’s Lone Ace as Ethereum Gains

It’s just about assured at this level that greater inflation is coming. The Federal Reserve, …