Sunday , November 29 2020
Home / Ethereum / Vitalik Buterin: “Ethereum-blockchain is bijna vol, schaalbaarheid een groot knelpunt” – Crypto Insiders

Vitalik Buterin: “Ethereum-blockchain is bijna vol, schaalbaarheid een groot knelpunt” – Crypto Insiders

Vitalik Buterin, een van de oprichters en ontwikkelaars van Ethereum, stelt in een interview dat het opschalen van blockchain-technologie het grootste obstakel is voor het mission. Dit zei Buterin in een interview met The Solar dat op 19 augustus verscheen.

In het gesprek stelt Buterin onder andere dat de Ethereum-blockchain “bijna vol is.” Door de problemen zouden bedrijven op dit second mogelijk besluiten de technologie niet in te zetten. Zo stelt Buterin:

Schaalbaarheid is een groot knelpunt omdat de Ethereum-blockchain bijna vol is. Als je een grotere organisatie bent, is de gedachtegang dat als je deel wilt nemen, dit de blockchain niet alleen voller maakt, maar dat je met iedereen zal moeten concurreren in de transactie-ruimte. Het is al duur en het zal in dat geval zelfs vijf keer duurder worden. Er is druk waardoor mensen niet kunnen toetreden.

Volgens Buterin is het huidige idee van blockchain-technologie dat iedere deelnemende laptop elke transactie moet verifiëren. Echter zou de technologie een stuk beter werken als computer systems slechts kleine porties met transacties hoeven te verwerken, aldus Buterin.

Dit zou transactiekosten met een issue 100 kunnen verlagen, claimt de ontwikkelaar. Echter is schaalbaarheid niet het enige probleem waar Ethereum en andere projecten mee kampen. Adoptie is volgens Buterin ook een punt waar nog verbetering in kan worden behaald.

Onlangs werd bekend dat de Britse financiële toezichthouders ethereum (ETH) niet zullen reguleren. Dit blijkt uit documenten van de Monetary Conduct Autority die op 31 juli werden gepubliceerd.

Heb je vandaag de nieuwe koersanalyse van onze analist David gemist? Volgens hem heeft bitcoin (BTC) een hele spannende week voor de boeg! Klik hier om Davids laatste column te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Fb– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

About Tom Greenly

Check Also

ETH bulls aim for $580 to reverse the downtrend

Ethereum value is at the moment contained inside a symmetrical triangle sample fashioned on the …

Bitcoin zakt onder de $17.000, Ripple heeft moeite om boven $0,50 te blijven – Cryptonews Netherland

Bitcoin-prijs verlengde de daling tot onder de niveaus van $17.500 en $17.00zero. BTC handelde zelfs …