Sunday , September 22 2019
Home / News / Ethereum / Rakuten start met handel in bitcoin | Nieuws omtrent Ethereum | Live met Fomoflash – Bitcoin Magazine NL

Rakuten start met handel in bitcoin | Nieuws omtrent Ethereum | Live met Fomoflash – Bitcoin Magazine NL


Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Welkom bij een nieuwe livestream van Fomoflash met vandaag onder andere: Rakuten start met handel in bitcoin | Nieuws omtrent Ethereum | Live met Fomoflash.

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben internet als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als beginner ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, ideas en developments op het gebied van cryptocurrency.

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Fb, Twitter of Telegram.

Bedankt voor het aanmelden


About Tom Greenly

Check Also

Crypto 101: Hoe Bitcoin en Ethereum het blockchain-trilemma tegenkomen – Bitcoin Magazine NL

Het blockchain trilemma, is een time period bedacht door Vitalik Buterin, ooit betrokken bij de …

Ethereum adviseur gearresteerd – about-crypto

             Steven Nerayoff wordt verdacht van betrokkenheid bij een afpersingsschandaal. De adviseur van Ethereum zou …