Friday , September 18 2020
Home / Ethereum / Japanse e-commercegigant Rakuten lanceert cryptocurrency-exchange, noteert bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH) en ethereum (ETH) – Crypto Insiders

Japanse e-commercegigant Rakuten lanceert cryptocurrency-exchange, noteert bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH) en ethereum (ETH) – Crypto Insiders

E-commercegigant Rakuten, het Japanse equal van Amazon, heeft een eigen cryptocurrency-alternate gelanceerd genaamd Rakuten Pockets. Dat blijkt uit een persbericht gepubliceerd op 19 augustus.

Rakuten Pockets lanceert de handel in de volgende drie cryptocurrencies: bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en bitcoin cash (BCH). De alternate is van plan om binnenkort een app uit te brengen voor Android die benodigd zal zijn voor stortingen en opnames. Een versie van de app voor iOS staat gepland voor een latere datum.

Het persbericht meldt verder dat de alternate gebruik maakt van zogenaamde ‘chilly-storage wallets’, wallets die geïsoleerd zijn van het web. Tevens moeten klanten inloggen met behulp van een ‘two-step authentication’ proces.

Rakuten nam vorig jaar de alternate ‘Everbody’s Bitcoin’ over voor $2,four miljoen en veranderde de naam een maand geleden naar Rakuten Pockets.

Rakuten opende in april een registratieportal ter voorbereiding van de lancering van de alternate.

Vorige maand kwam naar buiten dat Japan volgens een anonieme bron momenteel een SWIFT-achtig netwerk aan het ontwikkelen is voor cryptocurrencies.

Heb je vandaag de nieuwe koersanalyse van onze analist David gemist? Volgens hem heeft bitcoin (BTC) een hele spannende week voor de boeg! Klik hier om Davids laatste column te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Fb– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

About Tom Greenly

Check Also

Cardano, een commercieel gerund project – BNR Nieuws

Na altcoins als Ethereum, Eos, Tezos, Neo en Komodo is deze keer Cardano aan de …

The $55M Hack That Almost Brought Ethereum Down

Bloomberg Information reporter Mathew Leising’s new ebook “Out of the Ether: The Superb Story of …