Friday , December 13 2019
Home / Ethereum / Bitcoin (BTC) koers breekt de $11.500 en stijgt verder richting de $12.000 – Crypto Insiders

Bitcoin (BTC) koers breekt de $11.500 en stijgt verder richting de $12.000 – Crypto Insiders

Gisteren handelde bitcoin (BTC) voor het grootste deel van de dag tussen de $10.800 en $11.000. De bulls probeerden de bitcoin koers boven de stijgende trendlijn te krijgen die de afgelopen periode werd gevormd. De bitcoin dominantie neemt daarnaast verder toe na de mindere prestaties van de altcoins.

Op het second van schrijven is de prijs van bitcoin (BTC) $11.663 volgens CoinMarketCap na in de afgelopen 24 uur met 9,1% in waarde te zijn gestegen. De altcoins laten op dit second ook groene cijfers zien, echter stijgen zij minder laborious dan bitcoin. Het gevolg is een verder stijgende bitcoin dominantie welke nu op 67,7% staat.

Ethereum (ETH) staat met een waarde van $229,7 bijna four,9% in de plus. Ripple (XRP) laat een stijging van 2,eight% zien en komt daarmee op een waarde van $zero,3218. De grootste stijger onder de high 10 altcoins is bitcoin SV (BSV) met een stijging van 5,02% en een waarde van $154,62.

Toen de Aziatische cryptomarkt ontwaakte, begon de bitcoin koers aan een sterke stijging. Het brak hiermee de resistance-niveaus op $11.000 en $11.200. Volgens de analist Max Keiser is bitcoin op weg om deze week nog de $15.000 te breken:

Ik voel dat #Bitcoin deze week de $15.000 zal doorbreken. Het vertrouwen in centrale overheden, centrale banken en gecentraliseerd fiat-geld is in decennia niet zo laag geweest.

Na de overtuigende uitbraak krijgt BTC nu te maken met het weerstandsgebied van $11.500 – $11.600. De volgende horde ligt tussen de $11.800 en $12.000. De weerstand daarboven zal naar verwachting op $12.400 liggen.

Onderaan mild het dichtstbijzijnde help-gebied in het huidige prijsgebied. Verder naar beneden zien we een trendlijn die als help kan fungeren op $11,150. Daaronder ligt nog een help op $11.000.

Vanmorgen verscheen weer een gloednieuwe column van onze analist David, waarin hij het verloop van de bitcoin koers bespreekt. Staan we aan de vooravond van een feestje? Lees hier verder!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Fb– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

About Tom Greenly

Check Also

ETH/USD continues to trend in a downward channel formation

ETH/USD bears are wanting to drop the worth beneath the Bollinger Band. The Relative Power …

The ‘do or die’ moment of the crypto decade

The technical scenario of the Prime three doesn’t admit doubts or video games, the subsequent …