Friday , December 13 2019
Home / Ethereum / MyEtherWallet COO: ‘We weten nog niet wat oude en nieuwe gebruikers van Ethereum willen’ – Bitcoin Magazine NL

MyEtherWallet COO: ‘We weten nog niet wat oude en nieuwe gebruikers van Ethereum willen’ – Bitcoin Magazine NL


Brian Norton is operationeel directeur bij MyEtherWallet (MEW). In gesprek met Bitcoin Magazine NL vertelt hij over de laatste ontwikkelingen bij MEW. Wat zijn de komende uitdagingen voor de software program ontwikkelaars? En wordt er ook gekeken naar ondersteuning van bijvoorbeeld bitcoin of andere chains?

Kijk en luister je liever het gehele interview? De video staat onderaan dit artikel.

MyEtherWallet

Norton: ”We zijn erg trots op de veranderingen die we hebben ondergaan in het laatste jaar. We hebben goed gekeken naar de nieuwe gebruikers die de industrie binnenrollen. MEW is al jaren dé plek voor gebruikers van Ethereum voor het maken van een pockets.”

En dat wil males natuurlijk graag zo houden. Nieuwe gebruikers hebben andere behoeftes. Er komen ook steeds minder tech savvy mensen de wereld van Bitcoin en Ethereum binnen. En daar moet je je design op aanpassen.

Norton: ”Ontwikkelaars hebben nieuwe projecten, we hebben een nieuwe implementaties voor pockets en ook het design is nieuw en vers.” Bijna alle grote fabrikanten worden ondersteund door de pockets. Denk bijvorbeeld aan de Trezor en Ledger wallets.

Norton: ”We hebben ook onze eigen app genaamd MEWconnect waarmee je jouw mobiele telefoon kunt veranderen in een pockets.”

Uitdagingen

Wat zijn de uitdagingen voor MyEtherWallet. De focus ligt voorlopig nog op het ecosysteem van Ethereum. En dat blijft nog wel even zo zegt Norton: ”In de directe toekomst blijven we ons richten op Ethereum. We willen dat ondersteunen. We gaan dApps ondersteunen op het platform, zodat males direct interactie kan hebben met de blockchain applicaties.”

Norton: ”We hebben wel third social gathering handelsmogelijkheden, dus je kunt wel naar bitcoin of litecoin overtappen by way of MEW. Maar je moet dan een andere pockets gebruiken.”

Norton: ”Voorlopig zijn we nog een begin-up. We zijn een staff van ongeveer 16 man. We hebben nog moeite met wat oude en nieuwe gebruikers precies willen.” Dat is een van de belangrijkste uitdagingen voor de ontwikkelingen van het platform.

De relaxation van het interview kun je hieronder bekijken. Veel plezier!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Fb, Twitter of Telegram.

Bedankt voor het aanmelden

Brian NortonEthereumMyEtherWallet

About Tom Greenly

Check Also

ETH/USD continues to trend in a downward channel formation

ETH/USD bears are wanting to drop the worth beneath the Bollinger Band. The Relative Power …

The ‘do or die’ moment of the crypto decade

The technical scenario of the Prime three doesn’t admit doubts or video games, the subsequent …