Friday , December 13 2019
Home / Ethereum / Startup ontwikkelt link tussen Bitcoin (BTC) en smart contracts van Ethereum – Bitcoin Magazine NL

Startup ontwikkelt link tussen Bitcoin (BTC) en smart contracts van Ethereum – Bitcoin Magazine NL

Bitcoin en Ethereum zijn de twee meest bekende blockchains die er zijn. En toch is een connectie tussen beide chains tot dusver nog niet erg gangbaar. Verschillende bedrijven werken aan cross-chain oplossingen en er zijn verschillende startups die interoperabiliteit als speerpunten aanbieden. Toch lijken beide netwerken nog steeds ver uit elkaar te liggen.

Bitcoin als set off voor Ethereum

Maar er wordt op de achtergrond exhausting doorontwikkeld. Blockade Video games maakte op 31 juli bekend dat ze en brug tussen beide netwerken hebben gemaakt. En dan niet eventjes een atomic swap, maar het gaat veel verder dan dat. Het is nu mogelijk om met een transactie by way of het Lightning Netwerk (LN) van bitcoin een smart contract op ethereum te laten runnen.

De sport-startup heeft dit bereikt op het Rinkeby testnet. Dit is het netwerk van ethereum, maar dan bedoeld voor allerlei experimenten. Het plan is om de code de komende weken door te zetten naar het mainnet.

Het uiteindelijke doel is om het LN te ondersteunen op Neon District. Dit is een sport die op ethereum wordt gebouwd en nog vol in ontwikkeling is.

Unieke in-sport objects

De CEO van Blockade Video games, Ben Heidorn, legt in een blogpost uit waarom deze ontwikkeling nodig is. Hij ziet dat zowel bitcoin als ethereum in de toekomst een belangrijke rol zullen blijven spelen. Ethereum zal volgens hem nog veel groter gaan worden met de ‘non-fungible belongings’. Dit kun je zien als unieke collectors objects en die in bijvoorbeeld video games verzameld kunnen worden. Het houdt in dat zeldzame in-sport onderdelen ook echt altijd zeldzaam zullen zijn en blijven.

Tegelijkertijd geloven we dat Bitcoin de toekomst van het geld is en dat veel van onze spelers het hebben willen gebruiken. We maken het mogelijk dat followers en players het bitcoin netwerk kunnen gebruiken terwijl ook blockchains als die van ethereum gebruikt kunnen blijven worden voor andere toepassingen.

Ben Heidorn

Het gaat dus mogelijk zijn om met een betaling by way of het Lightning Netwerk een bepaalde actie op de ethereum blockchain te triggeren.

Door het LN te integreren, maken we het mogelijk om instantaneous betalingen in Bitcoin te accepteren en tegelijkertijd een reeks van evenementen/acties op een andere chain in gang te zetten. De belongings die je uit de de Neon District koopt zullen dan direct in het Ethereum of Loom Community portomoneetje van de gamer terecht komen

Ben Heidorn

De code is nog niet open-supply met het publiek gedeeld. Heidorn geeft aan eerst 100% zeker te willen zijn dat alles veilig is, voordat mensen er gebruik van gaan maken.

Bron: Coindesk

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Fb, Twitter of Telegram.

Bedankt voor het aanmelden

AvatarAvatar

Of het nu Bitcoin, een blockchain, de DLT technologie of een gedecentraliseerde challenge is: laat mij er maar over schrijven. Het is alsof je als klein form in de speelgoedwinkel staat. Er is enorm veel over deze ontwikkelingen te schrijven en lezen en je raakt er nooit op uitgekeken!. Op BitcoinMagazine NL en BlockchainStories hou ik je graag op de hoogte van alle nieuwtjes en interessante gebeurtenissen van uit de cryptowereld.

About Tom Greenly

Check Also

ETH/USD continues to trend in a downward channel formation

ETH/USD bears are wanting to drop the worth beneath the Bollinger Band. The Relative Power …

The ‘do or die’ moment of the crypto decade

The technical scenario of the Prime three doesn’t admit doubts or video games, the subsequent …