Friday , December 13 2019
Home / Ethereum / Voorspel de toekomst van Bitcoin met #theyearis2030 – Bitcoin Magazine NL

Voorspel de toekomst van Bitcoin met #theyearis2030 – Bitcoin Magazine NL

Moet ik nu additional Bitcoin bijkopen? Of is dit het goede second om eventjes terug te stappen in USDT? Zit er eigenlijk wel potentie in mijn geliefde altcoin? Heb ik de nieuwe Apple of Google in mijn portfolio zitten? Wat zou het makkelijk zijn als we in de toekomst konden kijken. Op Twitter gaan crypto-enthousiastelingen los op voorspellingen voor het jaar 2030.

#theyearis2030

Het begon allemaal bij de CSO van Blockstream. Samson Mow gebruikte de hashtag #theyearis2030 om de toekomst van Coinbase te voorspellen. Hij plaatste deze tweet omdat er bij de cryptobeurs veel werknemers weggaan. Hij maakt een grapje door het situation te schetsen dat er zó veel mensen vertrekken, dat CEO Brian Armstrong als de enige persoon over zal blijven. Als snel pakte cryptotwitter de hashtag op en fantaseerde verder op #theyearis2030.

Ethereum en Bitcoin

Niet alleen Coinbase kreeg het te verduren. Ook enkele andere bekende bedrijven en personen uit de cryptowereld werden aangepakt. Zo pakt er menig twitteraar Ethereum aan om het feit dat het heel lang duurt voordat Ethereum 2.zero uitgebracht wordt.

Supporters van de grootste altcoin maken tegelijkertijd gebruik van de mogelijkheid door een voorspelling te doen over het succes van Ethereum in 2030. Deze voorspellingen worden aan de andere kant ook vrij snel de grond in getrapt.

Uiteraard pakt males ook de glazen bol erbij om de toekomst van Bitcoin te bekijken. Waar de een met een serieuze bijdrage komt, maken anderen van het second gebruik een beetje te trollen.

Hoe is het met Binance en Satoshi?

Anderen hopen dat banken zijn vervangen door personal wallets of dat iedereen mee doet aan het ‘stacken van sats’. Sommigen voorspelt males zelfs dat er over 11 jaar geen fiat-geld meer zal zijn en dat Binance de NASDAQ heeft vervangen. Satoshi zou overigens de Nobelprijs gewonnen hebben en het goud is vervangen door Bitcoin. Tot slot wordt Roger Ver ook nog even te kakken gezet.

Wat denk jij? Laat het weten in onze Telegram-chat. Hebben we over 11 jaar nog een bankrekening of is money geld vervangen door Bitcoin-ATM’s? Is Bitcoin nog steeds de grootse cryptomunt, of zijn er andere giganten opgestaan? In 2030 kunnen terugzoeken op de hashtag #theyearis2030 en kijken hoe ver we er met onze voorspelling vanaf zaten.

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Fb, Twitter of Telegram.

Bedankt voor het aanmelden

AvatarAvatar

Of het nu Bitcoin, een blockchain, de DLT technologie of een gedecentraliseerde venture is: laat mij er maar over schrijven. Het is alsof je als klein form in de speelgoedwinkel staat. Er is enorm veel over deze ontwikkelingen te schrijven en lezen en je raakt er nooit op uitgekeken!. Op BitcoinMagazine NL en BlockchainStories hou ik je graag op de hoogte van alle nieuwtjes en interessante gebeurtenissen van uit de cryptowereld.

About Tom Greenly

Check Also

ETH/USD continues to trend in a downward channel formation

ETH/USD bears are wanting to drop the worth beneath the Bollinger Band. The Relative Power …

The ‘do or die’ moment of the crypto decade

The technical scenario of the Prime three doesn’t admit doubts or video games, the subsequent …