Wednesday , December 11 2019
Home / Ethereum / Bitcoin dipt onder $10.400, altcoins in donkerrood en Wells Fargo ondersteunt geen crypto aankopen – Bitcoin Magazine NL

Bitcoin dipt onder $10.400, altcoins in donkerrood en Wells Fargo ondersteunt geen crypto aankopen – Bitcoin Magazine NL

Bitcoin (BTC) is deze zondagavond nog onder de $10.400 gedipt en staat op second van schrijven op $10.459, een verlies van ruim 6,5%. Numerous altcoins staan op een fiks verlies zoals Ethereum (-12%), Litecoin (-11,5%) en EOS (-11,5%). Analist Tom Lee van Fundstrat ziet de tweet van Trump als een positief signaal en de Wells Fargo financial institution in de VS accepteert geen aankopen van cryptomunten met haar bankpas.

Bitcoin (BTC) -6,5%

Bitcoin (BTC) heeft op second van schrijven een verlies van 6,5%. Vandaag dipte de grootste cryptomunt onder het help van $11.000 en tot zelfs onder de $10.400.

Op de korte termijn moet bitcoin de week afsluiten boven de $10.577, aldus Josh Rager.

 

Tom Lee, analist bij Fundstrat ziet de tweets van Trump, waarbij hij bitcoin en cryptomunten niet ziet als geld, als een positief signaal.

Op de lange termijn blijft hij zeer positief over bitcoin. Een koers van $20.000 tot $40.000 in het laatste kwartaal in 2019 is een zeer plausibel situation. Zijn voornaamste argument is Concern of Lacking Out (FOMO) bij zowel instituties als particulieren.

‘Hiervoor is het wel nodig dat BTC weer voorbij het niveau $13.400 geraakt’

Tom Lee, analist Fundstrat

Ethereum (ETH) -12,three%

Ethereum heeft geen beste week achter de rug waarbij het meer dan 20% van haar waarde in greenback inlevert.

Ripple (XRP) -5,eight%

Ook XRP, de cryptomunt van Ripple, levert ruim 5% in en daalt richting de $zero,30, onder een koers waarmee het 2019 startte.

Altcoins

De relaxation van de prime ziet er vandaag ook niet rooskleurig uit. Alle ‘main’ altcoins staan in de min.

Wells Fargo: ‘We ondersteunen geen crypto aankopen’

In antwoord op een vraag van een klant op Twitter, antwoordt de financial institution dat ze geen transacties met cryptomunten ondersteunen. De klant kan dus niet met zijn bankrekening cash kopen bij Coinbase of through de Money app van Twitter.

Marktcijfers: Messari.io / Bitcoinwisdom.io
Grafieken: Coincap.io
Tom Lee quotes: Yahoo

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Fb, Twitter of Telegram.

Bedankt voor het aanmelden

Wessel SimonsWessel Simons

Journalist, oprichter/hoofdredacteur van Bitcoin Magazine Benelux. Zijn 2 minutes of fame: zijn KinkFM-interview (‘dutch radio’) met Amy Winehouse, opgenomen in de met Oscar bekroonde docu ‘Amy’.

About Tom Greenly

Check Also

One Cryptocurrency Is Outperforming Bitcoin, And It’s Not Ethereum

BNB might not be as beneficial as Bitcoin (BTC) proper now, however it positive beats …

Ethereum Price Stable Despite Hard Fork, Altcoins See Small Gains

Sunday, Dec. eight — many of the prime 20 cryptocurrencies are reporting discreet positive aspects …