Saturday , July 4 2020
Home / Ethereum / Altcoins in Nood: Ripple (XRP) en Ethereum (ETH) Crashen – Newsbit.nl

Altcoins in Nood: Ripple (XRP) en Ethereum (ETH) Crashen – Newsbit.nl

[ad_1]

De Bitcoin prijs is gisteren flink ingezakt en deze crash sleept de altcoin prijzen mee naar onder. Belangrijke munten als Ethereum en Ripple hadden het al zwaar maar zijn door de recente crash nu echt in nood.


Ethereum (ETH) prijs daalt met 10 procent

De Ethereum koers is gisteren flink gecrasht. Op het second van schrijven ligt de prijs voor 1 ETH token rond de $272 greenback. Dit terwijl de ETH prijs 24 uur geleden nog rond de $310 greenback lag. Dat betekent dat Ethereum vandaag meer dan 10 procent van haar waarde verliest.

Naast de 10 procent daling is nog een zorgelijke ontwikkeling gaande. Ethereum blijft terrein verliezen ten opzichte van de Bitcoin. Ik de grafiek hieronder (oranje lijn) is te zien dat de ETH dominantie naar een dieptepunt is gezakt. Ethereum bereikt vandaag de laagste Bitcoin waarde in meer dan twee jaar tijd.

 

ethereum koers

Ripple (XRP) prijs daalt met 12%

Niet alleen Ethereum heeft het zwaar. Ook Ripple’s XRP token heeft het zwaar te verduren. Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $zero,336 greenback. 24 uur geleden lag de Ripple prijs nog rond de $zero,386 greenback. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 12% is gedaald.

Als we de XRP/BTC waarde bekijken zien we dat ook Ripple enorm veel terrein verliest ten opzichte van de Bitcoin. XRP loopt al het hele jaar achter de feiten aan en ook vandaag zien we de munt veel verliezen. Komt er een ommekeer of blijft de munt slecht presteren?

 Altcoins Blijven Terrein verliezen

De development die de grootste altcoins, Ethereum en Ripple, doormaken zien we eigenlijk over de gehele markt doorspelen. Altcoins verliezen terrein door de volatiliteit van de Bitcoin. De BTC dominantie blijft stijgen en bereikt een jaarlijks hoogtepunt met een dominantie share van 65.6%. Crypto analist Nick vertelt dat het volgens hem pas weer verstandig altcoins te kopen als BTC consolideert. Alleen groot nieuws of samenwerkingen zullen een enorme koersstijging voor bepaalde altcoins in deze tijd kunnen veroorzaken.

 


[Tijdelijk aanbod]: Free of charge 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan by way of Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse change. (Klik op de onderstaande knop)

 

[ad_2]

About Tom Greenly

Check Also

ETH/USD next breakout could see a return to $80

[ad_1] Ethereum value is buying and selling within the purple by some Zero.50% the session …

Bitcoin, Ethereum and Ripple end the week on a minor note, Tezos beats them all

[ad_1] The cryptocurrency market has barely changed since the beginning of the week. Tezos remains the …