Saturday , July 4 2020
Home / Ethereum / Prijsanalyse 9 juli: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin – Newsbit.nl

Prijsanalyse 9 juli: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin – Newsbit.nl

[ad_1]

De Bitcoin prijs lijkt weer de weg naar boven ingeslagen te zijn en altcoins verliezen opnieuw terrein ten opzichte van BTC. Hoe gaat dit verder? In deze prijsanalyse bekijken we hoe de grafieken van de belangrijkste cryptomunten ervoor staan.


Free of charge 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan by way of Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse change. (Klik op de onderstaande knop)

 


Gebeurtenissen in de cryptomarkt

De Bitcoin prijs is vandaag weer flink gestegen. De BTC prijs steeg rond three uur ’s nachts in enkele minuten van $12.235 greenback naar $12.640 greenback. De Bitcoin vertoont enorme veerkracht en dat blijft niet onopgevallen. Anthony Pompliano, oprichter van Morgan Creek, voorspelt bijvoorbeeld dat de Bitcoin koers eind 2021 de $100.000 greenback zal doorbreken. Ook Mike Novogratz zegt dat hij zijn Bitcoins niet gaat verkopen bij de $14.000 greenback. Hij verwacht dat de munt spoedig $40.000 greenback waard zal zijn.

Heel veel positieve Bitcoin berichten dus, maar hoe zit het met de altcoins? Die blijven het zwaar hebben zeggen analisten. Altcoins als Ethereum en Ripple hebben nog veel tijd nodig om hun technologie uit te bouwen zegt Novogratz. De analist verwacht dat de altcoin markt pas over 2-three jaar flink gaat groeien.

De Amerikaanse analist Max Keiser ziet het nog somberder in voor altcoins. Hij vertelt dat het fenomeen altcoin afgelopen is. Keiser vertelt verder en voorspelt zelfs dat veel altcoins over een tijdje nog maar een paar cent waard zijn of zelfs helemaal verdwijnen. “Al het geld van altcoins zal uiteindelijk naar Bitcoin vloeien,” zegt hij. Op het second van schrijven ligt de Bitcoin dominantie rond de 62%. De analist vertelt dat het naar 80 of 90% kan gaan.

Dit is de belangrijkste achtergrond informatie. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de crypto wereld of meer commerce calls ontvangen? Be part of dan ons Telegram kanaal:@newsbit_crypto


Bitcoin (BTC) prijsanalyse 9 juli

De Bitcoin lijkt een weg naar boven gevonden te hebben. De BTC koers is omhoog gebounced vanaf de cruciale resistance van $11.375 greenback. Op dit second probeert Bitcoin de weerstandszone van $12.000 – $12.500 te doorbreken. Een uitbraak uit deze zone zal de koers kunnen laten stijgen tot $13.000 greenback. Hierna zal het recente hoogtepunt van $13.975 greenback opnieuw getest worden. Hier zal naar alle waarschijnlijkheid een flinke weerstand liggen, maar als ook deze doorbroken wordt kan de Bitcoin prijs stijgen tot $16.000 greenback. De BTC grafiek ziet er dus bullish uit.

 

Bitcoin high timeframe
Groen = ondersteuning | Blauw = weerstand

Echter, als Bitcoin de dag niet afsluit boven de weerstandszone, dan kan de Bitcoin prijs terugzakken tot richting de $11.200 greenback en later misschien tot $9650 greenback. Op dit punt ligt een zeer sterke ondersteuning wat dit punt een good punt maakt om te kopen.

 


Ethereum (ETH) prijsanalyse 9 juli

Ondanks dat altcoins onderpresteren ten opzichte van de Bitcoin ziet de ETH grafiek er goed uit. De koers is terug boven de 20 daagse EMA, wat een positief teken is. Rond de $320 greenback komt de grootste altcoin een belangrijke weerstand tegen. Als deze doorbroken wordt kan de prijs stijgen tot $363 greenback, wat het recente hoogtepunt is. Een koersstijging boven dit hoogtepunt zou een zeer goed teken zijn. De prijs zal vanuit hier verder kunnen stijgen richting de $500 greenback grens.

 

Ethereum-prijsanalyse-9-juliEthereum-prijsanalyse-9-juli

Aan de andere kant zou het een slecht teken zijn als de Ethereum prijs terugvalt tot onder de $270 greenback. Vanuit hier zal de koers terug kunnen vallen tot onder de $225 greenback. Wij raden dan ook aan een Stoploss te zetten rond de $270 greenback.

 


Ripple (XRP) prijsanalyse 9 juli

De Ripple (XRP) grafiek ziet er minder rooskleurig uit. Ondanks dat de ondersteuning van $zero,378 greenback gehouden is het XRP niet gelukt boven de rode help zone te blijven. Daarnaast hebben de voortschrijdende gemiddelde een cross-over voltooid. Dit is een negatief teken.

 

Ripple-XRP-prijsanalyseRipple-XRP-prijsanalyse

Op dit second probeert XRP opnieuw boven de supportzone ($zero,40) uit te komen. Als dit lukt dan kan de Ripple koers stijgen tot $zero,45 greenback. Echter, als dit niet lukt dan zal de koers kunnen dalen tot $zero,3785 greenback. Als ook deze ondersteuning valt kan de koers zelfs dalen tot $zero,356 greenback. Omdat XRP al tijden achterblijft op andere grote cryptomunten raden we aan even te wachten met het traden van XRP.

 


Litecoin (LTC) prijsanalyse four juni

Tot slot analyseren we de Litecoin grafiek. LTC handelt de afgelopen vijf dagen in een krap bereik tussen de $117 en de $126 greenback. Als deze channel naar onder gebroken wordt kan de Litecoin prijs tot $111 greenback zakken. Hier ligt een belangrijke ondersteuningszone. Als deze zone doorbroken wordt kan de Litecoin prijs terugzakken tot richting de $100 greenback.

 

Litecoin-prijsanalyse-9-juliLitecoin-prijsanalyse-9-juli

Het lijkt erop dat LTC op korte termijn consolideert. Onze verwachting is dat de koers terugvalt tot richting de $111 greenback ondersteuning. Hier zal een beslissing gemaakt worden door de munt. Een bounce naar boven zou de koers kunnen laten stijgen tot $146 greenback, waar het recente hoogtepunt ligt.

 


Let op. Dit is geen financieel advies. De meningen die worden weergegeven in dit bericht zijn slechts de visie van de auteur. Elke investering brengt risico met zich mee dus doe altijd gedegen eigen onderzoek.


[ad_2]

About Tom Greenly

Check Also

ETH/USD next breakout could see a return to $80

[ad_1] Ethereum value is buying and selling within the purple by some Zero.50% the session …

Bitcoin, Ethereum and Ripple end the week on a minor note, Tezos beats them all

[ad_1] The cryptocurrency market has barely changed since the beginning of the week. Tezos remains the …