Friday , October 18 2019
Home / News / Ethereum / Gaat Bitcoin $9000 testen? Ethereum en Ripple prijs stijgen – Newsbit.nl

Gaat Bitcoin $9000 testen? Ethereum en Ripple prijs stijgen – Newsbit.nl

Bijna alle belangrijke cryptocurrencies rapporteren vandaag winst. De Bitcoin koers stijgt tot boven de $8600 greenback en ook de Ripple en Ethereum prijzen stijgen.


[Tijdelijk aanbod]: Free of charge 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan by way of Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse trade. (Klik op de onderstaande knop)

 


Gaat Bitcoin de $9000 grens testen?

De Bitcoin koers is de afgelopen week gestaag omhoog gelopen. De BTC prijs lag maandag 10 juni nog rond de $7630 greenback. Vandaag zien we dat de Bitcoin koers rond de $8680 greenback ligt. Dat betekent dat de koers in 5 dagen tijd met een kleine 14 procent is gestegen.

 

bitcoin prijs

Doordat de BTC koers een sterk herstel heeft meegemaakt deze week verwachten we dat de munt spoedig de $8800 en later de $9000 greenback grens zal gaan testen. Als deze doorbroken wordt lijkt de weg vrij te zijn voor een koersstijging tot de psychologische $10.000 grens.

 


Ethereum prijs stijgt met three procent

Ook de grootste altcoin is deze week bezig met een sterk herstel. Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 Ethereum token rond de $266 greenback. Dit terwijl de ETH prijs 5 dagen geleden nog rond de $230 greenback lag. Dat betekent dat de koers binnen 5 dagen met 15.7 procent is gestegen.

 

ETH trekt zich op aan het herstel van de Bitcoin en dat is een goed teken. Als de $270 greenback grens doorbroken wordt, dan verwachten wij dat de munt opnieuw kan stijgen tot de $285 greenback.

 


Ripple (XRP) koers stijgt met 2.7 procent

Ook de XRP koers stijgt mee met de Bitcoin koers. Op het second van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $zero,409 greenback. 5 dagen geleden zakte de Ripple koers tot $zero,38 greenback. Hierna is het herstel richting het huidige prijsniveau gestart. Dat heeft geresulteerd in een 5 daagse prijsstijging van ongeveer 7,6 procent.

 

Opvallend om te zien is dat de Ripple koers ‘slechts’ met 7,6 procent stijgt terwijl de BTC en ETH koersen met bijna 15 procent stijgen. Een prijsstijging tot boven de $zero,42 greenback zou een goed teken zijn. Als dit bereikt wordt, dan kan de munt wellicht doorstijgen tot $zero,45 greenback.

 


Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de crypto wereld of meer commerce calls ontvangen? Be part of dan ons Telegram kanaal:@newsbit_crypto

About Tom Greenly

Check Also

Ethereum technical analysis: ETH/USD bearish flag breakout

Ethereum value is buying and selling within the crimson, down Three.30% the session on Wednesday. …

Consolidation tests downside limits and triggers fear

XRP retains the bullish setup and units itself aside from the overall development. Bitcoin retains …