Friday , December 4 2020
Home / Ethereum / Ethereum Classic versnelt voor betere samenwerking met Ethereum – Cryptonews

Ethereum Classic versnelt voor betere samenwerking met Ethereum – Cryptonews

Bron: iStock/gopixa

Het gebruik van de Atlantis-hardvork, een belangrijke improve van de Ethereum Classic (ETC) blockchain, wordt versneld. Het testen van de improve voor het blockchain-netwerk is nu gepland in minder dan twee weken in plaats van start augustus, terwijl mainnet-activering zes weken later kan volgen.

Na een name op 7 juni bevestigde Ethereum Classic: “It is agreed, Atlantis (ECIP-1054) should first exhibit to be secure sufficient on each Kotti and Morden testnets earlier than shifting it to ETC mainnet at block eight.5M.”

Het doel van deze belangrijke improve is om de functionaliteit en stabiliteit van Ethereum Classic, die in januari van dit jaar een 51%-aanval kreeg, te vergroten, terwijl ook de interoperabiliteit met de Ethereum (ETH) blockchain werd verhoogd, om “een grotere samenwerking tussen de sibling blockchains.”

Ook was er de grootschalige replace met de naam Metropolis geïntroduceerd in de routekaart van het originele Ethereum in 2015, maar na verschillende vertragingen, werd het opgesplitst in Byzantium en Constantinople. Volgens ETC, keurt Atlantis de improve van het Byzantium-protocol van Ethereum op ETC goed.

Omdat deze upgrades al op het Ethereum-netwerk waren geïmplementeerd, betekent dit ook dat “Ethereum Classic de compatibiliteit met Ethereum kan vergroten. Ons staff streeft naar meer samenwerking tussen ketens”, vertelt Shane Jonas, lid van het Core Growth-staff van ETC Labs.

ETC staat momenteel op de 18e plaats op foundation van de totale marktkapitalisatie, met $927 miljoen. De ETC-prijs is de afgelopen 24 uur met meer dan 2% gestegen, in de afgelopen week met 13% maar in de afgelopen maand met 40%.

ETC-prijsgrafiek:

Ethereum Classic versnelt voor betere samenwerking met Ethereum 102
Bron: coinpaprika.com

About Tom Greenly

Check Also

Enquête: “In 2021 gaat Bitcoin naar $25.000 & Ethereum naar $900” – Cryptonews Netherland

Bron: Adobe/alphaspirit In oktober, toen bitcoin (BTC) nog steeds onder de $14.000 lag en ethereum …

Crypto Conversation: Ethereum Revs Up

What’s Sizzling in Crypto this week?  Ethereum. It is the second largest blockchain platform when …