Friday , September 20 2019
Home / News / Ethereum / Prijsanalyse 4 juni: Bitcoin, Ethereum & Ripple – Newsbit.nl

Prijsanalyse 4 juni: Bitcoin, Ethereum & Ripple – Newsbit.nl

De Bitcoin prijs heeft een tijd lang tussen een vary van $8200 en $8800 greenback gehandeld. Vandaag zien we dat de koers flink omlaag valt. Is de prime geweest, of gaat BTC snel weer de $9000 testen? In deze prijsanalyse bekijken we hoe de grafieken van de belangrijkste crypto’s er voor staan.


Free of charge 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan by way of Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse trade. (Klik op de onderstaande knop)

 


Gebeurtenissen in de cryptomarkt

Commissaris Hester Peirce van de Securities and Trade Fee (SEC) is van mening dat de Bitcoin ETF die ingediend is door de Winklevoss tweeling niet had mogen worden afgewezen. Ze verzoekt haar mede commissarissen dan ook om open te staan voor innovatie en roept op om een Bitcoin ETF aan te nemen. Een ETF zal kunnen zorgen voor additional investeringen van grote institutionele partijen.

De regelgevende organisatie genaamd Commodity Futures Buying and selling Fee (CFTC) is in gesprek met Fb over de lancering van de FB coin, meldt de Monetary Occasions. Uit een publicatie blijkt dat Fb de moist en regelgeving voor haar eigen cryptomunt klaar te krijgen. De stablecoin die Fb uit wilt geven wordt de GlobalCoin genoemd en zal naar verluidt volgend jaar reside gaan.

Justin Solar, oprichter en CEO van Tron (TRX), heeft tijdens de eBay goeden doelen veiling een lunch gewonnen met Warren Buffet. Justin Solar betaalde voor de lunch een recordbedrag van $4,567,888 greenback om de veiling, die al 20 jaar gehouden wordt door Warren Buffet, te winnen. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de crypto wereld of meer commerce calls ontvangen? Be a part of dan ons Telegram kanaal:@newsbit_crypto


Bitcoin (BTC) prijsanalyse 4 juni

De grootste cryptocurrency ter wereld heeft de afgelopen maanden een enorme koersstijging meegemaakt. De munt brak op 30 mei zelfs kort door de $9000 greenback grens heen. Echter, in de daarop volgende dagen is de koers geleidelijk naar beneden gezakt tot op three juni, toen de Bitcoin prijs rond de $8500 greenback lag. In de nacht van three op 4 juni viel de koers plotseling flink omlaag tot een huidig prijsniveau van $7960 greenback.

 

Bitcoin prijsanalyse 4 juni

De flinke prijsdaling die we in de nacht van three op 4 juni hebben gezien kwam vlak nadat BTC naar onder uitbrak uit de opgaande trendlijn. Vandaag zien we dat Bitcoin steun heeft gevonden rond de $7800 greenback. Een bounce vanuit hier tot boven de $8150 zou kunnen betekenen dat BTC weer gaat stijgen richting de $9000 grens.

Aan de andere kant is het goed mogelijk, dat wanneer BTC onder de $7800 ondersteuning zakt, de koers daalt tot $7400 greenback.

 


Ethereum (ETH) prijsanalyse 4 juni

Ook de Ethereum prijs is gisteren flink gedaald. De grootste altcoin verloor in 1 dag zo’n 7% van haar waarde en verhandeld nu rond de $247 greenback. ETH lijkt rond de $242 een ondersteuningspunt te hebben gevonden. Echter, als de munt tot onder deze grens en de groene uptrend lijn zakt, kan de koers terugvallen tot $225 greenback.

Aan de andere kant zou het een teken van sterkte zijn als Ethereum snel herstelt tot boven de $267 greenback. ETH zou vanuit hier weer een gooi kunnen doen om de $280 greenback weerstand te doorbreken.

 

Ethereum prijsanalyse 4 juniEthereum prijsanalyse 4 juni

Ripple (XRP) prijsanalyse 4 juni

XRP noteert vandaag een verlies van zo’n 7 procent. De prijs van 1 XRP token daalde vandaag namelijk van $zero,445 greenback naar het huidige prijsniveau van $zero,415 greenback.

Ripple liep al een tijd tegen een sterke weerstandsgrens (rood vlak) aan die rond de $zero,45 – $zero,48 greenback ligt. Een correctie naar onder lag dan ook in de lijn der verwachting, zeker toen de (groene) opgaande trendlijn doorbroken werd. XRP lijkt na de crash ondersteuning te hebben gevonden rond de $zero,40 greenback grens. Een sterk herstel tot boven de $zero,44 zou een teken van sterkte zijn. De munt zou vanuit hier de weerstand grens weer kunnen gaan testen.

Aan de andere kant zou het een slecht teken zijn als de XRP koers tot onder de $zero,40 greenback zakt. Een prijsdaling tot richting de $zero,37 greenback is dan mogelijk.

 


Let op. Dit is geen financieel advies. De meningen die worden weergegeven in dit bericht zijn slechts de visie van de auteur. Elke investering brengt risico met zich mee dus doe altijd gedegen eigen onderzoek.

About Tom Greenly

Check Also

ETH/USD settles above $200.00 amid altcoins’bull run

A transfer above $200.00 will enhance the short-term technical image. The numerous assist is created …

Ethereum vs Ripple: Google Trends Analyse – Newsbit.nl

Binnen de crypto-wereld zijn er maar weinigen die de positie en het belang van Bitcoin …